Trabzon Sivil Toplum Kuruluşları Akademisyenleri ( TAKADEMİ) Derneği Başkanı Hüseyin Ayaz ve çalışma ekibi başkan vekili Muharrem Hayır’ın Müdürü olduğu merkezi Sultan Ahmet’te olan Türk İslam Eserleri Müdürlüğü sergi salonunda "Kıymetini Bil Her Şeyin" Koleksiyonerliğin Hikâyesi sergisinin açılış programına katıldılar.

"BAŞKAN GENÇ AKÇAABAT’A YENİ YAŞAM ALANI KAZANDIRACAĞIZ”
"BAŞKAN GENÇ AKÇAABAT’A YENİ YAŞAM ALANI KAZANDIRACAĞIZ”
İçeriği Görüntüle

TAKADEMİ çalışma gurubu sergi alanını gezerek eserleri inceleyip günün anısına fotoğraflar çektirdiler. Daha sonra Sultan Ahmet meydanını gezerek Of-Hayrat Derneğinin Cemiyette muhabbet günlerinin 75. programına katıldılar ve Programın konuğu Endüstri Mühendisi Prof. Dr. Ufuk Cebeci’nin Toplam Kalite Yönetimi sunumunu dinlediler.

TAKADEMİ ekibi geçtiğimiz aylarda içinde Trabzon Valisi Aziz Yıldırım Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya ile birlikte 18 ilçe kaymakamlarını ve belediye başkanlarını tek tek ziyaret ederek projelerini takdim etmişlerdi.

Haber Editörü: Esin Çakır