İstanbul’da bulunan Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanan mücadelede bordo-mavililer, son anlara kadar başa baş götürdüğü karşılaşmadan 93-90 mağlup ayrıldı.

Karşılaşmaya etkili başlayan Trabzonspor, ilk periyodu 23-18 önde tamamladı. Ancak ikinci periyotta hücumda üretkenlik düşerken yalnızca 16 sayı bulan temsilcimiz, soyunma odasına 41-39 geride gitti.

"TRABZONSPOR’DA OLAĞAN DİVAN GENEL KURULU 25 NİSAN’DA YAPILACAK"
"TRABZONSPOR’DA OLAĞAN DİVAN GENEL KURULU 25 NİSAN’DA YAPILACAK"
İçeriği Görüntüle

Üçüncü çeyrekte toparlanan ve 31 sayı üreten Trabzonspor, son periyoda 72-70’lik skorla geride girmesine rağmen oyunun içinde kalmayı başardı. Büyük çekişmeye sahne olan son bölümde 20 sayı bulan bordo-mavililer, farkı kapatmaya çalışsa da parkeden 93-90’lık mağlubiyetle ayrıldı.

Zorlu deplasmanda sergilenen mücadele, alınan mağlubiyete rağmen takımın dirençli performansını ortaya koydu.