Vali Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Genç, Milletvekili Büyükaydın ve beraberindeki heyet, Abdi Serdar Üstünsalih Tesisleri’nde gerçekleşen ziyarette Kulüp Başkanı Atalay Armutcu, Yönetim Kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcularla bir araya gelerek 5 Nisan Pazar günü 1926 Bulancakspor ile Yavuz Selim Stadı’nda oynanacak şampiyonluk maçı öncesinde takıma moral vererek başarı dileklerini iletti.

Ziyaret kapsamında Kulüp Başkanı Sayın Atalay Armutcu, Vali Tahir Şahin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’e Sebat Gençlik Spor’un rozetini takdim ederek günün anısına hediye etti.

“FUTBOLDA BU HAFTANIN MAÇ TAKVİMİ AÇIKLANDI”
“FUTBOLDA BU HAFTANIN MAÇ TAKVİMİ AÇIKLANDI”
İçeriği Görüntüle

Tesislerde bulunan Spor Müzemizi gezen Vali Tahir Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Milletvekili Yılmaz Büyükaydın ve protokol üyeleri, daha sonra teknik ekibimiz ve futbolcularımızla birlikte yemek programında bir araya geldi. Ziyaret, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Haber Editörü: Esin Çakır