Ortahisar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde ulaşım altyapısını güçlendirmek ve vatandaşlara daha güvenli, konforlu ulaşım imkânı sunmak amacıyla yol çalışmalarını sürdürüyor.

Araklı’da Atık Sorununa Yeni Çözüm
Araklı’da Atık Sorununa Yeni Çözüm
İçeriği Görüntüle

Zamanla bozulan yolların yenilenmesi kapsamında ekipler, son olarak Yenimahalle ve Soğuksu mahallelerinde sıcak asfalt serimi gerçekleştirdi. Yapılan çalışmalarla mahalle yollarının daha modern ve güvenli hale getirilmesi amaçlandı.

BAŞKAN KAYA ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyerek Fen İşleri Müdürü Çetin İshak’tan yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Yılmaz ve Erkan Kurt’un da eşlik ettiği Başkan Kaya, çalışma alanında görev yapan personele teşekkür etti, mahalle sakinleriyle sohbet etti.

Sıcak asfaltla yenilenen yollar mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılanırken, vatandaşlar gerçekleştirilen çalışmalar dolayısıyla Başkan Kaya’ya teşekkür etti.

“DOKUNMADIĞIMIZ HİÇBİR YER KALMAYACAK”

Yaz mevsiminin sona ermesiyle birlikte merkez mahallelerdeki çalışmalara ağırlık verdiklerini belirten Başkan Kaya, çalışmaların vatandaşlardan gelen talepler ve belediyenin tespitleri doğrultusunda planlandığını söyledi.

Kaya, “Bu kapsamda son olarak Yenimahalle ve Soğuksu mahallelerimizde asfaltlama çalışması yaptık. İnşallah yolu yapılmamış, vatandaşlarımızın konforunu ve ulaşımını sıkıntıya sokan, dokunmadığımız hiçbir yer kalmayacak. Hepsini planlayarak, Allah’ın izniyle ve çalışma arkadaşlarımızın gayretiyle yapacağız. Yapılan çalışmaların hayırlı olmasını diliyor, çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Ortahisar Belediyesi