Ortahisar Belediye Meclisi’nin ekim ayı toplantıları, Belediye Başkanı Ahmet Kaya başkanlığında gerçekleştirilen beşinci oturumla devam etti. Oturumda, Plan ve Bütçe Komisyonu’ndan gelen 2027 Mali Yılı Performans Programı görüşüldü.

Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Temel Çoban’ın sunduğu program üzerinde meclis üyeleri değerlendirmelerde bulundu. İlgili birim müdürlerinin soruları yanıtlamasının ardından oylamaya sunulan program, bütün meclis üyelerinin desteğiyle kabul edildi.

Japonya’dan Trabzon’a Turizm Mesajı
Japonya’dan Trabzon’a Turizm Mesajı
İçeriği Görüntüle

Belediye Başkanı Ahmet Kaya, programın hazırlanmasında ekonomik gerçekliklerin gözetildiğini belirterek çalışmaya emek verenlere teşekkür etti. Komisyonun titiz bir çalışma yürüttüğünü vurgulayan Kaya, şunları söyledi:

“Plan Bütçe Komisyonu Başkanımız Temel Çoban ve komisyon üyesi arkadaşlarımız çok titiz bir çalışma gerçekleştirdiler. Emeklerinden dolayı komisyon üyelerimize ve birim müdürlerimize çok teşekkür ediyorum. Yaptıkları değerlendirmeler ve önerilerle çalışmaya katkı sunan değerli Meclis Üyelerimize de ayrıca teşekkür ediyorum. 2027 Mali Yılı Performans Programı’nın belediyemize ve kentimize hayırlı olmasını diliyorum.”

Kaynak: Ortahisar Belediyesi