Trabzon Gazeteciler Cemiyeti tarafından merhum gazeteci Orhan Kaynar anısına düzenlenen geleneksel futbol turnuvası tamamlandı. Beş takımın mücadele ettiği organizasyonun finalinde, Ortahisar Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü personelinden oluşan Ortahisar Basın ile Kuzey FC karşı karşıya geldi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Faroz Stadı’nda oynanan finali 3-1 kazanan Ortahisar Basın, geçen yılın ardından bu yıl da şampiyonluğa ulaştı.

Final organizasyonuna Trabzon Valisi Tahir Şahin, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Yılmaz Büyükaydın ve Adil Karaismailoğlu, Ortahisar Belediye Başkan Yardımcıları Murat Özçilingir ve Celal Akaç, TTSO Başkanı Erkut Çelebi, Muhtarlar Federasyonu Başkanı Bekir Aktürk ve Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ersen Küçük katıldı. Siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Orhan Kaynar’ın ailesi, sporcular ve aileleri de final heyecanına ortak oldu.

Kaya, şöhretler maçında sahaya çıktı

Trabzonspor Evinde Kaybetti
Trabzonspor Evinde Kaybetti
İçeriği Görüntüle

Final karşılaşması öncesinde düzenlenen şöhretler karması maçında Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya da forma giydi. Turnuvaya katkılarından dolayı Kaya’ya takdim edilen plaketi, kendisi adına Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Faruk Ata aldı.

Şampiyon takıma tebrik

Ortahisar Basın takımını kutlayan Başkan Kaya, “Trabzon basınımızın duayen ismi, rahmetli Orhan Kaynar adına düzenlenen turnuvada Ortahisar Basın takımımızı, elde ettiği ikinci şampiyonluk için tebrik ediyorum. Bu güzel organizasyonu düzenleyen Trabzon Gazeteciler Cemiyetimize, emeği geçenlere ve sahada mücadele eden bütün takımlarımıza da teşekkür ediyor, merhum Orhan Kaynar’ı rahmetle ve saygıyla anıyorum” dedi.

Kaynak: Ortahisar Belediyesi