Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün Soğuksu Mahallesi’nde hizmet vermeye başlayan yeni binasını ziyaret etti.

Yeni hizmet binasında düzenlenen kahvaltı programında çalışanlarla buluşan Başkan Kaya’ya; Belediye Başkan Yardımcıları Celal Akaç, Cüneyit Zorlu, Murat Özçilingir, Özer İskender, Ernul Arslan ve Şenay Karakaş ile Park ve Bahçeler Müdürü Osman Fahrettin Emiroğlu eşlik etti.

Akçaabat’ta Bütçe Mesaisi
Akçaabat’ta Bütçe Mesaisi
İçeriği Görüntüle

Programda Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışanları da hazır bulundu.

“YENİ HİZMET BİNAMIZ HAYIRLI OLSUN”

Yeni hizmet binasının çalışanlara ve Ortahisar’a hayırlı olmasını dileyen Başkan Ahmet Kaya, personelin kent genelinde yürüttüğü çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Kaya, “Daha yaşanabilir bir Ortahisar için yaptığınız gayretli çalışmalardan dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum. Yeni binamızdan çalışmalarımızı inşallah daha planlı bir şekilde yürütecek, kentimize en güzel hizmetleri yapmaya devam edeceğiz. Hepinize çalışmalarınızda başarılar diliyorum, Allah ayağınızı taşa değdirmesin” ifadelerini kullandı.

Başkan Kaya ayrıca çalışanlara iş güvenliği konusunda dikkatli olmaları çağrısında bulunarak, çalışma sırasında iş sağlığı ve güvenliği kurallarına azami ölçüde uyulmasının önemine dikkat çekti.

“BİR AİLE BİLİNCİYLE HİZMET EDİYORUZ”

Göreve geldikleri günden itibaren belediye çalışanlarıyla birlikte bir aile anlayışı içerisinde Ortahisar’a hizmet etmeye çalıştıklarını belirten Kaya, belediyenin imkânlarını hem kentin hem de çalışanların mutluluğu için kullandıklarını söyledi.

Başkan Kaya, “Bütün imkânlarımızı şehrimizin, çalışanlarımızın mutluluğuna adadık. Çok zor dönemde, çok zor şartlarda şehrimize hizmet ediyor, çok onurlu bir görev yapıyoruz” dedi.

“MANEVİ HAZLA AYAKTA DURUYORUZ”

Konuşmasında ülkedeki gelişmelere ilişkin değerlendirmelerde de bulunan Kaya, görevlerini zor koşullarda sürdürdüklerini ifade ederek şöyle konuştu:

“Büyük hukuksuzlukların, büyük adaletsizliklerin yaşandığı bir dönemde ayakta durmaya çalışıyoruz. Bu görevin bize verdiği manevi hazla ve görevimizi yapmanın bilinciyle ayakta duruyoruz. Allah hepimizin yardımcısı olsun.”

Başkan Kaya, konuşmasının sonunda Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışanlarına emeklerinden dolayı teşekkür ederek yeni hizmet binasının Ortahisar’a ve belediye personeline hayırlı olmasını diledi.

Kaynak: Ortahisar Belediyesi