Başkan Ekim mesajında, babaların aile yapısındaki önemine dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı:

“Hayatımıza yön veren, bizi sabırla büyüten, sevgisiyle saran tüm babalarımızın Babalar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum. Babalarımız; güvenin, fedakârlığın ve sorumluluğun en güzel örneğidir. Onların varlığı; çocuklarına umut, ailelerine güç, topluma ise sağlam bir gelecek demektir.”

Toplumun temel direği olan ailenin, güçlü babalarla daha da sağlamlaştığını vurgulayan Başkan Ekim, mesajını şu sözlerle tamamladı:

"BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NİN 2026 BÜTÇESİ 19 MİLYAR 872 MİLYON 346 BİN TL OLDU"
"BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NİN 2026 BÜTÇESİ 19 MİLYAR 872 MİLYON 346 BİN TL OLDU"
İçeriği Görüntüle

“Başta şehit ve gazi babalarımız olmak üzere tüm babalarımızın ellerinden öpüyor, sağlık, huzur ve mutluluk içinde nice güzel günler geçirmelerini temenni ediyorum.”

Akçaabat Belediyesi olarak her zaman aile değerlerine sahip çıkacaklarını belirten Başkan Ekim, tüm hemşehrilerinin Babalar Günü’nü kutladı.