Play Off Maçlarını Almak Zorundayız

Bugün Akçaabat Fatih Stadında Oynanan Ve Akçaabat Fk Sebat’ın, Ankarademirspor’u 1-0 Yendiği Maç Sonrası Görüşlerini Aldığımız Kulüp Başkanı Zeki Öztürk “Sebat Ruhunu Yaşatmak İçin Var Gücümüzle Mücadele Ediyoruz. Kurduğumuz Takım Ve Sahada Mücadele Eden Takım Akçaabat Sebatspor Ruhunu Bilerek Yaşayarak Oynuyor. Biz Yönetim Ve Futbolcularımızla Birlikte Geçmişimizi Asla Unutmuyoruz Mazide Başarıları İle Tarih Yazan Sebatspor’umuzla Ne Kadar Gurur Duysak Azdır.”

asfasdf - KopyaZeki Öztürk, Özellikle Taraftarlara Sitemde Bulunarak Bu Takımın Akçaabat’ın Takımı Olduğunu Bugün Bu Takımımızla Başaramayacak Olduğumuz Hiçbir Şeyin Olamayacak Olduğunu Yalnız Türbinlere Baktığımda Boş Olan Koltukları Gördükçe İçim Sızlıyor. Açıklamasında Bulunurken Sözlerine Şöyle Devam Etti.

Özellikle Bugün Oynanan Futboldan Memnun Değilim. Şampiyon Olabilmemiz İçin Önümüzdeki 9 Haftada Oynanacak Olan Maçları Kazanmamız Lazım.

Şampiyon Olmak İstiyorsak Önümüzde 9 Hafta Var 9 Haftanın Özellikle Son İki Hafta Maçlarını Almak Durumundayız.

Bugün Maçımızı Kazandık Bundanda Çok Mutluyuz. Bundan Sonraki Maçlarda Takımımızdan Veya Diğer Takımlardan Çok İyi Futbol Beklememiz Çok Zor.7 Hafta Sonra Sezon Bitiyor Ama Bizim 9 Maçımız Var Eğer Şampiyon Olmak İstiyorsak 9 Maçımızın Son İki Maçını Özellikle Almak Zorundayız. 

Editör: TE Bilisim