Akçaabat Yaylacık Mahallesi Sarıtaş Yolu Üzerinde Belemir Bahçe - Pasta&Cafe İsmini Taşıyan Yeni İşyeri 26 Ağustos 2016 Cuma Günü Saat 14.00’de Gerçekleşecek Bir Törenle Kapılarını Akçaabatlılara Ve Tüm Halkımıza Açacak.

Başta Trabzon Ve Akçaabat Protokolünün Katılacağı Açılış Törenine İşyeri Sahipleri, Ali Tiryaki’Nejmi Tiryaki Ve Yavuz Tiryaki Tüm Trabzon Ve Akçaabat Halkını Davet Ediyorlar.

Türk Ve Dünya Mutfağından Eşsiz Lezzetlerin Tadına Varmak Ve Sevdiklerinizle Keyifli Anılarınız İçin Belemir Bahçe - Pasta&Cafe Sizin İçin Her Zaman Farklılıkları Ön Plana Çıkaracak.

Belemir Bahçe - Pasta&Cafe, Müşteri Memnuniyetinin Ön Planda Tutulduğu Mekânda Hizmet Kalitesinden Ödün Verilmemesi, Akçaabat’ta Adres Nokta Olma Yolunda İddialı Bir Konsepti De Ortaya Koymayı Amaçlıyor.

GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ

Belemir Bahçe - Pasta&Cafe, Geniş Ürün Yelpazesi, Profesyonel Ekip Ruhu, Hijyen Ve Hizmet Kalitesiyle Damak Tadına Önem Verenlerin Uğrak Adresi Olma Noktasında Da İddiasını Şimdiden Gösteriyor.

AKÇAABATIN ORTASINDA DOĞAYLA BAŞBAŞA

Bütün Gün Şehir Ve Çalışma Hayatının Stresinden Bunalanlar İçin De Belemir Bahçe - Pasta&Cafe, Özel Olarak Tasarlanmış Bahçe Bölümünde Özel Günlerinizi Geniş Konsepte Organize Edebilirsiniz. Düğün, Nişan, Doğum Günü Ve Bunun Gibi Diğer Organizasyonlara Hizmet Vermek İçin Kuş Cıvıltıları Arasında Müşterilerinin Güzel Anılarını Biriktirmesi İçin De Her Şey Düşünülmüş.

Açıkçası 26 Ağustos 2016 Cuma Günü Saat:14.00’de Resmi Açılışı Gerçekleşecek Olan Belemir Bahçe - Pasta&Cafe,’Ye Gelin Yazmış Olduğumuz Haberimizden Daha Fazlasını Yerinde Göreceksiniz… Şimdiden hoş geldiniz

 

yesyeni-logo-final-264.png

Editör: TE Bilisim