Yıldızlı Mahallesinin Sokak Lambalarının Yaklaşık 15 Gündür Yanmaması Nedeniyle Zifiri Karanlık Günler Geçiriyor.

Yaklaşık 1 Haftadır Akçaabat’ın Yıldızlı Mahallesi Merkez Ve Ara Sokaklarının Karanlığa Gömülmesi Esnafın Ve Vatandaşın Tepkisini Çekiyor.

Yaz Ve Kış Aylarında Gece Yarılarına Kadar Oldukça Hareketli Bir Mahalle Olan Yıldızlı Mahallesi Ve Çevresinin Karanlığa Gömülmesine Tepki Gösteren Başta Yıldızlı Mahallesi Muhtarı Ufuk Can Ve Duyarlı Vatandaşlar, SEDAŞ'a Defalarca Telefon Açılmasına Rağmen Sorunla Kimsenin İlgilenmediğini Belirtiyorlar.

Duruma Tepki Gösteren Çevre Sakinleri Ve Yıldızlı Mahallesi Muhtarı Ufuk Can, "Bir Haftadır SEDAŞ'ı Arıyoruz Lambaların Yanmadığını Belirtiyoruz Ancak Kimsenin Sorunla İlgilendiği Yok. Oldukça Hareketli Caddelerin, Sokakların, Yolların Olduğu Yıldızlı Mahallesi 15 Gündür Akşamla Birlikte Karanlığa Gömülmesi Ve Buna Göz Yumulması Doğru Değil. Eğer Burada Bir Sorun Varsa Bir Günde Halledilir. Merkezde Esnaflar Olmasa Sokakta Göz Gözü Görmeyecek" Diyerek Duruma Tepkisini Dile Getiren Muhtar Ufuk Can “Artık Bu Duruma Bir Çare Bulunsun Birde SEDAŞ Yetkililerini Göreve Davet Ediyorum. Dedi.

IMG_1499

IMG_1501

IMG_1506

IMG_1508

IMG_1509

IMG_1513

IMG_1515

IMG_1521

Editör: TE Bilisim