Yer: Akçaabat… Ramazan'da Utandıran Görüntü!

Paylaşma Ayı Ramazan’da Çekilen Bu Görüntü Yürek Burktu. Bir Kadın, Dün Akçaabat İnönü Caddesi Akcami Arkasında Bulunan Çöpten Yiyecek Toplarken Görüntülendi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Çöpten Yiyecek Toplayan Bir Kadının Fotoğrafını Paylaşarak Ülkenin Geldiği Durumu İzah Etmeye Çalışması Sonrası, Fotoğraftaki Kadının Çöpten Kendisi Ve Çocukları İçin Değil, Sokak Hayvanları İçin Yiyecek Topladığı Ortaya Çıkınca İktidara Yakın Medya, Kılıçdaroğlu’nu Topa Tutmuştu. Bu Basın Ve Yayın Kuruluşları, O Fotoğraftaki Hataya Bakarken, Benzer Fotoğrafların Toplumun Bir Gerçeği Olduğunun Üzerini Kapatmaya Çalışmıştı. Ama Gün Geçmiyor Ki Çöpten Yiyecek Toplayan İnsanlara Denk Gelmeyelim. Bakın Bu Görüntü Dün İftardan Hemen Sonra Akçaabat İnönü Caddesi Akcami Arkasında Bulunan Çöplük Alanda Çekildi. İnsanların Denk Geldiği Görüntüde Bir Kadın, Çöpten Yiyecek Toplarken Görüntülendi.

Ekonomik Krizin Hat Safhaya Ulaştığı, İnsanların İşsiz Ya Da Düşük Bir Maaşla Açlık Sınırının Altında Sersefil Yaşadığı Ülkemizde, Zengin Çok Zengin, Fakir Çok Fakir. Evet, Paylaşma Ayı, 11 Ayın Sultanı Ramazan Ayında Çekilen Bu Yürek Burkan Fotoğraf, Ülkenin Geldiği Durum Kadar, Toplumun Komşusu Açken Tok Yatan Toplumu Da Gözler Önüne Seriyor.

adsiz---kopya.pnga-508.gif

Editör: TE Bilisim