BENİ BÖYLE SEV HASRETİ BİTİYOR

“BENİ BÖYLE SEV”E YENİ SEZONDA YENİ OYUNCU KADROSU

TRT1 ekranlarının iki sezondur en çok izlenen dizisi olarak damga vuran ve sosyal medyada geçen sezonu ödül rekortmeni olarak kapatan “Beni Böyle Sev “in üçüncü sezonu 8 Eylül Pazartesi akşamı TRT1’de başlıyor.

Yeni sezon için uzun bir süredir hazırlandıklarını söyleyen yapımcı Başak Bingüller “sezon için öyle bir kadro hazırladık ki özellikle gençlerin diğer dizilerden beğendiği birçok isim bu sezon Beni Böyle Sev kadrosunda yer alacaklar. “dedi.

“Beni Böyle Sev “in geçen sezon kadrosundan bu sezonda yer alacak olan oyuncular; Alper Saldıran (Ömer) – Zeynep Çamcı (Ayşem) - Güven Kıraç (Nail) - Erdem Akakçe (Haluk) - Bala Atabek (Fahriye) -  Selen Uçer (Eda) - Umut Kurt (Mazhar) - Burcu Altun (Reyhan) – Eren Kurtel (Edip)

Ve bu sezon kadroya yeni katılanlar ise; Zafer Algöz (Menteş) - Eda Ece (Zeyno) - Ozan Osmanpaşaoğlu (Tolga) - Can Sipahi (Tarık) - Onur Sermik (Ahmet ) - Gülden Dudarık (Aylin) - Deniz Gürzumar (Metin) - Aslı Bekiroğlu (Ayça) - Mine Kılıç (Melda) - Özge Özyalçın (Sevinç)...

Yeni ve güçlü bir kadro ile sezona merhaba demeye hazırlanan “Beni Böyle Sev” ekibi yeni sezon kutlamasını ise dizinin sezonun ilk yayını olan 8 Eylül akşamı bütün oyuncuların ve yapım kadrosunun katılımıyla gerçekleştirecek.

Editör: TE Bilisim