Basın Açıklaması

Yerel seçimlere beş ay gibi bir süre kaldı. Yavaş yavaş ülkemiz seçim atmosferine giriyor. Seçime en hazırlıklı parti olarak Ak Parti teşkilatımız, belediye başkan ve meclis üyeliklerine aday olacakların müracaatlarını almaya başladı. Belediye başkan ve meclis üyeliklerine yoğun müracaatlar şehrimizin gelişimini bir kez daha göstermiştir.

Geçmişte, artık iflah olmaz denilen ve batık bir durumda olan Akçaabat Belediyesini bu noktalardan alarak bugünkü duruma getirdik. Bugün yürüyen, işleyen, iş yapan ve bölgemizde örnek alınan bir belediyeyiz.

Bir marka haline gelen şehrimizin marka değeri her geçen gün artmaktadır. Bugün Akçaabat çevremizin cazibe merkezi haline gelmiştir. Birçok projeyi gerçekleştirdik. Önemli hizmetler yaptık. Belediyemiz, başta ekonomisi olmak üzere, her yönüyle iyi bir duruma gelmiştir. İş yapma kapasitesi artmıştır.  Bu güne kadar halkımızla hep iç içe olduk. Düğününde derneğinde acı tatlı gününde yanında yer aldık. Hizmeti esas alan dürüst ve şeffaf yönetim anlayışımızla halkımızı hep yanımızda bulduk.  

Trabzon, tüm ilçeleriyle birlikte büyük şehir haline gelmiştir. Beldeler ve köylerin tamamı mahalleye dönüştürülerek ilçe belediyeleri kapsamına alınmıştır. Bu duruma uygun olarak şimdiden gerekli proje ve hazırlıkları yapıyoruz. Halen şehirde çok sayıda projemiz devam ediyor. Akçaabat bir istikrar yakalamıştır. Bu istikrarın aynen sürdürülmesi gerekmektedir.  

Bu güne kadar sürdürmekte olduğumuz çalışma azmimizde, heyecanımızda hiç bir azalma olmadığını, aksine tamamladığımız işlerden aldığımız hazla, daha yüksek bir moralle çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam ettiğimizi ifade etmek istiyorum.

Dünyanın gelişmiş şehirlerinde neler varsa, bizde de onların olmasını istiyoruz. İnsanlarımız güzel hizmetlere layıktır. Bu hizmetleri yapacak bilgi, tecrübe ve kararlılığa sahibiz. Halkımızla el ele ve birlik içerisinde her zorluğun altından kalkabileceğimize inanıyoruz.

Büyükşehir statüsü ile birlikte imkan ve sorumluluğumuzun arttığı, yeni dönemde de bilgi ve tecrübemizle şehrimize hizmet etmek istiyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da halkımızın her kesiminin desteğini bekliyoruz.

Sevgi ve selamlarımla.

                                                                                                     Şefik TÜRKMEN

                                                                                              Akçaabat Belediye Başkanı

Editör: TE Bilisim