“BOŞ VAAT ŞAMPİYONLARI”

Trabzon MHP Milletvekili Adayı Yavuz Aydın, seçim çalışmalarını Akçaabat’ta sürdürdü. Vatandaştan yoğun ilgi gören Aydın, AK Partili belediyeler de, AK Parti hükümeti gibi boş vaat şampiyonu oldu. 61 projemiz var diyenlerin biten projeleri nerede. Hangi projelerini gerçekleştirdiler?

1-(1)-014.jpg

“GENELİ DE YERELİ DE BOŞ VAATLER VERİYOR”

Trabzon MHP Milletvekili adayı Yavuz Aydın 13 yıldır iktidarda olan AK Parti hükümeti ile 2. Dönemini Trabzon şehrini yöneten AK Partili Büyükşehir belediye başkanının aynı zihniyetin ürünü olduğunu belirtti. Yavuz Aydın: “Merkezi hükümette Bakanlar ve Başbakan belediyede ise başkan Gümrükçüoğlu vaatlere doymuyor. 61 projesi vardı hangisini gerçekleştirdi halk bunun cevabını merak ediyor? Ak Parti miras yiyor. Zamanında beğenmediğimiz DSP MHP ANAP koalisyonunun almış olduğu mali ve sosyal önlemlerle ilk 5-6 yılını iyi bir şekilde değerlendiren Ak Parti bugünkü AK Parti değildir. Dün onlara ağıza alınmayacak hakaretleri edenler bugün 40 yıllık AK Partili gibi meydanlardadır. Kendi zenginini oluşturan, kendi yandaşına yerel ve ulusal tüm kapıları acan, adında adalet ve kalkınmayı bir arada barındıran AK Parti'de ne adaletten eser kaldı ne de kalkınmadan. Türk milletinin ümit bağlayarak iktidara getirdiği Ak Parti artık boş vaat partisine döndü. Bakanları, başbakanı ve milletvekilleri her gittikleri illerde tamamlanmayan hatta yer tahsisi yapılamayan projeleri açmaktan da geri dur muyor. Gerçekleşmeyen projeleri  halka sunmak vatandaşla dalga gecmekten başka nedir?” dedi.

TRABZON’A NE VERDİLER?

1-(2)-008.jpg

Trabzonda işsizlik sorunu Türkiye ortalamasının üzerine çıkarken iş bulamayan gençlerin Trabzon'u terk ettiğini belirten Aydın, "Trabzon'u büyükşehir yaparak Trabzonluya ümit veren Ak Parti,  Trabzon'un ulaşım sorununu bile çözemedi. Yomradan ya da Akçaabat' tan Trabzon merkeze  insanlar 1 saatte gidebiliyor. Hizmete yönelik dahi elle tutulur bir projesi olmayanlar Trabzonu  istihdama yönelik projesi olmayanlar da  ülkemizi yönetmeye devam ediyor. Yaptıkları 9 aylık gecici işcileri İş Kurla birlikte belediyelere doldurmak ve oy avcılığı yapmaktır. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu da Ak Parti'nin genel politikasının bir yansımasıdır. Vaadi çok ama icraatı yoktur. 1Kasım erken Genel  seçimlerinde önce Türkiye'de ardından yapılacak yerel seçimlerde de Trabzonda iktidar olup MHP' ile halkımızın yüzünü güldüreceğiz. Turizim ve istihdam projelerimizle Trabzondan göcü durdurup şehrimizi Karadenizin abisi yine yapacağız." şeklinde konuştu.

1-(5)-008.jpg

Editör: TE Bilisim