Ortahisar ilçesinde kaymakamlık görevinde bulunan ve son atamalar ile İstanbul Vali Yardımcısı olan Osman Ateş veda yemeği düzenledi.

DSİ Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen veda yemeğinde konuşma yapan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, geçtiğimiz yıl Temmuz ayında görevine başlayan kaymakam Osman Ateş ile kısa zamanda çok güzel çalışmalar gerçekleştirdiklerini söyledi. Genç “Kaymakamımız sayın Ateş, Ortahisar ilçemizin ilk kaymakamı olması münasebetiyle ortak çalışmalarımız oldu. Bu kısa çalışma sürecimizde başarılı hizmetlere imza attık. Sayın kaymakamımız, tecrübesiyle ilçemize önemli kazanımlar sağlamıştır. Kendisiyle çalışmaktan büyük mutluluk duydum. Yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

Ortahisar gibi tarih kokan bir ilçeye ilk kaymakam olarak atanmaktan ve burada bulunmaktan gurur duyduğunun altını çizen Kaymakam Ateş ise “Karadeniz’in en büyük ilçelerinde biri olan Ortahisar ilçemizde hizmet yapmaktan onur duydum. Yeni kurulmasına rağmen Ortahisar ilçemize büyük hizmetler sunduk. Ortahisar Belediye Başkanımız Av. Ahmet Metin Genç ile koordineli ve uyum içerisinde çalışarak ilçemize daha iyi hizmet getirme gayreti içerisinde olduk. Çocuklarımın eğitiminden dolayı ayrılmak zorunda kaldığım Ortahisar ilçesini ve Trabzon’u asla unutmayacağım. Görev sürem zarfında Ortahisar Belediye Başkanımız Av. Ahmet Metin Genç ve tüm mesai arkadaşlarıma vermiş oldukları destekten dolayı çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim