Akçaabat Yaylacık Mahallesi Sarıtaş Yolu Üzerinde Belemir Bahçe - Pasta&Cafe İsmini Taşıyan Yeni İşyeri 26 Ağustos 2016 Cuma Günü ( BUGÜN ) Saat 14.00’de Gerçekleşen Bir Törenle Kapılarını Akçaabatlılara Açtı.

Açılış Törenine Başta Akçaabat Belediye Başkan Vekili Beytullah Ertem, Akçaabat Belediye Başkan Yardımcısı Cevat Birinci, Akçaabat Baro Başkanı Avukat Ali Bozali, Ak Parti Akçaabat İlçe Başkanı Emre Akgün, MHP Trabzon İl Başkan Yardımcısı Murat Tayyar, MHP Akçaabat İlçe Yönetimi, Akçaabat Esnaf Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya, Akçaabat Esnaf Kredi Kooperatifi Başkanı İsmail Bulut, Söğütlü Eski Belediye Başkanı Metin Gedikli, MHP Akçaabat Belediye Meclis Üyeleri, Akçaabat Şoförler Odası Başkanı Ali Şentürk, Çok Sayıda Davetli Ve Vatandaşlar Katıldı.

Açılış Törenine Katılan Tüm Davetlilere İşyeri Sahipleri, Ali Tiryaki, Nejmi Tiryaki Ve Yavuz Tiryaki Tek Tek İlgilenerek Hoş Geldiniz Dediler.

AÇILIŞ TÖRENİ ÇOK KALABALIK OLDU

Akçaabat Protokolünün, Siyasetinin Ve İş Dünyasının Katıldığı Açılış Töreni Konuşmaları Gündeme Dair Konuşmalarla Geçti. İlk Konuşmayı Akçaabat Esnaf Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya Yaptı Daha Sonra Konuşma Sırası Akçaabat Belediye Başkan Vekili Beytullah Ertem’indi. Her İki Konuşmacıda İşyeri Sahiplerine Başarılar Dilediler. Akçaabat’a Yeni Bir İşletme Anlayışıyla Hizmet Verecek Olan Belemir Bahçe, Pastane, Cafe Akçaabat’ımıza Hayırlı Olsun. Dediler.

Açılış Kurdelesi Kesilmeden Önce Açılış Duasını Akçaabat Yaylacık Mahallesi Fatih Cami İmamı Yaptı. Yapılan Duanın Ardından Belemir Bahçe - Pasta&Cafe Yaylacık Mahallesi Sarıtaş TOKİ Yolu Üzerindeki 200 Kişi Kapasiteli İşyerinin Açılışı Gerçekleşti.

Açılışa Katılan Basın Mensupları İse Belemir Bahçe - Pasta&Cafe İşyeri Sahipleri İle Tek Tek Röportaj Gerçekleştirerek Açılışa İlgi Gösterdiler.

GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ

Belemir Bahçe - Pasta&Cafe, Müşteri Memnuniyetinin Ön Planda Tutulduğu Mekânda Hizmet Kalitesinden Ödün Verilmemesi, Akçaabat’ta Adres Nokta Olma Yolunda İddialı Bir Konsepti De Ortaya Koymayı Amaçlıyor.

Belemir Bahçe - Pasta&Cafe, Geniş Ürün Yelpazesi, Profesyonel Ekip Ruhu, Hijyen Ve Hizmet Kalitesiyle Damak Tadına Önem Verenlerin Uğrak Adresi Olma Noktasında Da İddiasını Şimdiden Gösteriyor.

AKÇAABATIN ORTASINDA DOĞAYLA BAŞBAŞA

Bütün Gün Şehir Ve Çalışma Hayatının Stresinden Bunalanlar İçin De Belemir Bahçe - Pasta&Cafe, Özel Olarak Tasarlanmış Bahçe Bölümünde Özel Günlerinizi Geniş Konsepte Organize Edebilirsiniz. Düğün, Nişan, Doğum Günü Ve Bunun Gibi Diğer Organizasyonlara Hizmet Vermek İçin Kuş Cıvıltıları Arasında Müşterilerinin Güzel Anılarını Biriktirmesi İçin De Her Şey Düşünülmüş.

Açıkçası Belemir Bahçe - Pasta&Cafe,’Ye Gelin Yazmış Olduğumuz Haberimizden Daha Fazlasını Yerinde Göreceksiniz…

 

foto-galeri-icon-023.png

yesyeni-logo-final-265.png

Editör: TE Bilisim