Akçaabat Eski Belediye Binası Altında Yer Alan Bir Marketin Önüne Bırakılan Şüpheli Çanta Bomba İmha Ekipleri Tarafından Fünye İle Patlatıldı.

Akçaabat Eski Belediye Binası Altında Bulunan İmamoğlu Market’in Önüne Kimliği Tespit Edilemeyen Bir Kadın Tarafından Bırakılan Şüpheli Çanta Vatandaşların Dikkatini Çekti. Önce Market Sahibi Ve Daha Sonra Vatandaşlar Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğüne Haber Vererek” Marketin Önünde Şüpheli Çanta Olduğu,  Vatandaşların Tedirgin Ve Endişe İçerisinde Marketin Önünde Beklediğini “ Söylediler.

20130514_102156 IMG_7249Olay Yerine Anında Gelerek Önce Şüpheli Çanta Etrafında Vatandaşları Uzaklaştırarak, Vatandaşların Şüpheli Çanta Etrafına Yaklaşmayacak Şekilde Güvenliği Sağlayan Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğüne Bağlı Ekipler Daha Sonra İl Emniyet Müdürlüğüne Bağlı Bomba İmha Ekibine Haber Verdiler. Trabzon İl Emniyet Müdürlüğüne Bağlı Bomba İmha Ekibi Akçaabat’a Gelerek Olay Yerindeki Çantaya Yakın Fünye Yerleştirdikten Sonra Şüpheli Çantayı Patlattı. IMG_7263 IMG_7258Patlamadan Sonra İçerisinde Kâğıt Ve Naylon Parçaları Çıkan Çantayı Alan Emniyet Mensupları Vatandaşlara Rahat Bir Nefes Aldırdılar. IMG_7288 IMG_7295Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğüne Bağlı Asayiş Ekiplerinin Olay Yerindeki İşyerine Ait Kameraları İnceleyerek, Sabah Saat 07.30 da Orta Yaşlarda Bir Bayan’ın Çantayı Dükkânın Önüne Bıraktığı Tespit Edildi. IMG_7301 IMG_7285Olay İle İlgili Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğü Çok Yönlü Bir Çalışma Başlattı.
HABERİN GÖRÜNTÜLERİ http://www.youtube.com/watch?v=BTNMO_HH-Qg&feature=youtu.be
Editör: TE Bilisim