Vakıfbank Genel Müdürlüğüne Akçaabatlı Üstünsalih Getirildi

Vakıfbank’ın Bugün Toplanan Genel Kurulu, Banka Üst Yönetiminde Önemli Değişikliklere Ev Sahipliği Yaptı...

Türkiye’nin Güçlü, Bankacılık Sektörünün Önde Gelen Kamu Kurumlarından Vakıfbank Üst Yönetiminde Sürpriz Gelişmeler…

Türk Siyasetinin Önemli İsimlerinden Eski İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu Vakıfbank Yönetim Kurulu Başkanı Oldu. Mehmet Emin Özcan'ın Yerine Genel Müdürlüğe De Finans Dünyasının Ünlü İsimlerinden, Bankanın Bilgi Teknolojilerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Abdi Serdar Üstünsalih Getirildi. Önemli Görevlendirmeler Bugün Yapılan Genel Kurul’da Gerçekleştirildi.  Eski Meclis Başkanvekili Sadık Yakut İse Yönetim Kurulu Üyeliği’ne Atandı.

Abdi Serdar Üstünsalih Kimdir?

1963 Yılında Trabzon'un Akçaabat İlçesinde Doğmuştur.

KTÜ Fizik Bölümünden Mezun Olmuştur.

Gazi Üniversitesi Bilişim Sistemleri Ve Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Yönetimi Bölümlerinde Yüksek Lisans Yapmıştır.

Ayrıca Bankacılık Kariyerine İse 1991 'De Vakıfbank'ta Programcı Olarak Başlamıştır.

Üstünsalih, Bankanın Çeşitli Şube Ve Birimlerinde Müdür Olarak Görev Yapmıştır Ve EBİS, Bireysel Bankacılık, Bankacılık Operasyonları, Temel Bankacılık Uygulama Geliştirme Başkanlığı Birimlerinde Başkanlık Görevlerinde Yer Almıştır.

Ayrıca Halen Güneş Sigorta AŞ Yönetim Kurulu Üyeliği, Vakıf Enerji AŞ Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği, Vakıfbank Personeli Özel Sosyal Güvenlik Hizmetleri Vakfı Yönetim Kurulu Üyeliği Ve Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Memur Ve Hizmetlileri Emekli Ve Sağlık Yardım Sandığı Vakfı Denetçiliği Görevlerini Sürdüren Üstünsalih, Birçok Vakıf Ve Dernekte De Görevlerde Yer Almıştır.

Diğer Yandan Abdi Serdar Üstünsalih, Evli Ve İki Çocuk Babasıdır.

asu_vesikalik_s-683x1024.jpgayder-turizm-logo-koksal-063.png

Editör: TE Bilisim