Üniversiteki Kıza Cinsel Taciz!

Isparta'da, Cinsel Tacize Uğradığı Öne Sürülen Üniversiteli Kız, Hastanede Tedaviye Alındı. Polis, Kimliği Belirsiz Tacizciyi Yakalamak İçin Çalışma Başlattı.

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) 1'inci Sınıf Öğrencisi Kız, İddiaya Göre Saat 14.00 Sıralarında Kampüs Yakınında Bulunan İstanbul Caddesi'nde, Cinsel Tacize Uğradı. Kimliği Belirsiz Tacizci Kaçarken, Kız Öğrenci, SDÜ Araştırma Ve Uygulama Hastanesi'nde Tedaviye Alındı.

Olayla İlgili Soruşturma Başlatan Polis, Şüphelinin Yakalanması İçin Geniş Çaplı Araştırma Başlattı.

'OLAY ÜNİVERSİTE YERLEŞKESİ İÇERİSİNDE GERÇEKLEŞMEDİ'

Isparta'da, Üniversiteli Kız Öğrencinin Cinsel Tacize Uğradığı İddialarıyla İlgili Süleyman Demirel Üniversitesi'nden (SDÜ) Açıklama Yapıldı.

Açıklamada, "Bugün Öğle Saatlerinde Meydana Gelen Ve Basına Yansıyan Elim Hadise İle İlgili Açıklama Yapılması Zaruriyeti Hissedilmiştir. Derin Üzüntü Duyduğumuz Ve Bir Daha Yaşanmamasını Temenni Ettiğimiz Bu Hadise Üniversite Yerleşkesi İçerisinde Gerçekleşmemiş Olup, İstanbul Yolu Üzerinde Vuku Bulmuştur. Üniversite Yerleşkesi İçerinde Çeşitli Noktalarda Yer Alan Ve Aktif Olarak Çalışan Kameralara Yansıyan Herhangi Bir Durum Söz Konusu Olmamıştır. Üniversite Olarak Yaşanan Bu Vahim Olayı Şiddetle Kınadığımızı Ve İlgili Merciler Tarafından Gerekli Adli Sürecin Başlatılmış Olduğunu Belirtmek İsteriz. Kamuoyunun Bilgilerine Sunarız" İfadelerine Yer Verildi.

ayder-turizm-logo-koksal-071-413-175.png

Kaynak:Milliyet

Editör: TE Bilisim