UMUT-DER HASTA ZİYARETLERİYLE UMUT DAĞITMAYA DEVAM EDİYOR

Trabzon Umut ve Savaşım Derneği Başkanı Dr. Nimet BAKİ, dernek üyelerinden Canan BAYSAKAL, Şüheda KESKİN, Fatma TARAKCI, Lale YILDIRIM, Esra BAYTANYEL, Akgül DÜZGÜN ile birlikte hasta ziyaretine katıldı. Dernek üyeleri ile bir araya gelerek hastaları ziyaret eden BAKİ KTÜ Tıp Fakültesi Onkoloji Kliniklerinde, yatan hastalarla yakından ilgilenerek, çocuk hastalara oyuncak, yetişkinlere ve sağlık personeline dernek adına gül dağıttılar.

Hastaların ihtiyaçlarını da hasta yakınlarından öğrenen BAKİ, “Bu ziyaretler sonucunda gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşmak mümkün oluyor. Hastalarımızın ihtiyaçlarını öğrenip, derneğimizin imkânlarını gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırmada aracılık yapıyoruz. Hastalarımıza hem moral veriyor, hem de bizlerden istediklerini ilk ağızdan öğrenmiş oluyoruz. Hastalara psikolojik destek de verebileceklerini de belirtti.

Onlarda bizleri yanı kendileri ile ilgilenen bir derneğin ve insanların olduğunu görünce çok mutlu oluyorlar” ifadelerini kullandı. 

Kemoterapi Ünitesinde çalışan hemşire, onkoloji uzmanı Dr. Fevzi KANGÜL ile Radyasyon Onkoloji Uzmanı Dr. Emine CANYILMAZ ve klinikte çalışan hemşire ve hastalarla sohbet etme imkânı bulan umut gönüllüleri dernekleri hakkında bilgilendirme yaptılar.

BAKİ ”Doktorlar, hemşireler ve bütün sağlık çalışanlarının verdikleri her hizmette, şifa niyetine, hastalarına insanlık adına büyük bir hizmet sunduklarını ifade etti. Hemşirelerin ve sağlık çalışanlarının ne kadar büyük fedakârlıklarla hizmet ettiklerini şahsen yakinen bildiğini aktardı. Verdikleri hizmetlerden dolayı bütün sağlık çalışanlarına bütün doktorlarımıza, hemşirelerimize, hasta bakıcılarımıza, sağlık çalışanlarımıza bir kez daha teşekkür etti.”

1 (1)

1 (2)

1 (3)

1 (4)

1 (5)

1 (6)

1 (7)

Editör: TE Bilisim