UEFA İle Kritik Randevu!

UEFA'da Mali Fair Play Konusunda Soruşturma Geçiren Fenerbahçe, Yarın Sunumunu Yapıp, Denk Bütçeye Nasıl Gelebileceklerini Anlatacak. Sarı-Lacivertlileri Dinleyecek Olan Görevliler, Kulübü Yakın Takibe Alacak.

UEFA’nın Mali Fair Play Konusunda Fenerbahçe İle Trabzonspor’a Soruşturma Açması Ve UEFA Gelirlerine Geçici Olarak El Koyması, Bir Anda “Kara Senaryo”Ların Yazılmasına Neden Olmuş Ve “Eyvah Ceza Geliyor” Denmişti. Ancak Kısa Vadede Böyle Bir Durum Söz Konusu Değil...

UEFA İle İlk Olarak Yarın Masaya Oturacak Olan Fenerbahçe, Bu Görüşmede Durumunu UEFA Yetkililerine Anlatacak. Bugün İsviçre’ye Gidecek Olan Fenerbahçe AŞ Yönetimi, Yarın Yerel Saatle 11:30’da UEFA’nın Merkezinde Bir Sunum Yapacak. Plana Göre Bu Sunumun Yarım Saat Sürmesi Öngörülüyor.

Yapılacak Sunumda Kulübün Garanti Gelirlerinden Bahsedilecek. Olası Gelirler Bu Sunuma Dahil Edilmeyecek. Böylelikle Mali Tablo Daha Sağlıklı Açıdan UEFA Yetkililerine Aktarılacak. Kısacası, Galatasaray’ın İki Sezon Önce Geçirdiği Aşamaların Bir Benzerini Fenerbahçe De Yaşayacak.

Henüz Yolun Başında Olan Sarı-Lacivertlilerin, Bunun Sonrasında Denk Bütçe Konusunda Takibe Uğrayacağı Ve Ardından UEFA’nın Kararını Bekleyeceği İfade Edildi. Fenerbahçe’nin Bundan Böyle Mali Konuda Atacağı Her Olumlu Adım, Alınacak Kararı Da Olumlu Etkileyecek. 

Cim-Bom’dan Dev Çıkarma

Mali Fair Play Konusunda UEFA’ya Verdiği Sözleri Tutamayan Ve Yeniden Süre İsteyen Galatasaray’da Başkan Dursun Özbek İle Profesyoneller Bugün Zürih’e Çıkarma Yapacak.

Galatasaray’ın Başında “Demokles’in Kılıcı” Gibi Sallanan UEFA Mali Fair Play Komitesi’nin Verebileceği Ceza Konusunda Artık Son Turlara Girildi.

Başkan Ünal Aysal Döneminde UEFA’dan Uzatma Talebinde Bulunan Ve Belirli Şartlarla Bu İsteğini Kabul Ettiren Sarı-Kırmızılılar, Aradan Geçen Süre İçerisinde Mali Konuda Olumlu Yönde Bir Tablo Çizemedi. Bunun Üzerine UEFA’nın Kapısını Yeniden Çalan Cim-Bom, 2016’da Sona Erecek Takip Sürecinin İki Sezon Daha Uzatılmasını İstedi. Bu Konuda Özellikle “Kur Farkı”Nı UEFA’nın Önüne Getiren Cim-Bom, Artık Son Kozlarını Oynuyor.

Fenerbahçe’nin Yerel Saatle 11:30’daki Sunumunun Ardından Heyetin Karşısına Geçecek Olan Galatasaray’da Başkan Dursun Özbek, Genel Sekreter Fatih İşbecer, Sportif Direktör Cenk Ergün Ve Mali Işlerden Sorumlu Direktör Sedef Hacısalihoğlu Zürih’e Çıkarma Yapacak.

Sarı-Kırmızılı Kulüpte İşinin Ehli İsimlerden Kurulu Bir Komisyonla Savunmasını Hazırlayan Cim-Bom İçin İki İhtimal Bulunuyor. Ya İstedikleri Gibi Süre Alacak, Ya Da Avrupa Dışında Kalacak.

Trabzon’a Davet Gelmedi

Fenerbahçe İle Aynı Durumda Bulunan “Denk Bütçe” Konusunda UEFA İle Masaya Oturmaya Hazırlanan Trabzonspor İse Bugün UEFA Karşısında Olmayacak. Bordo-Mavililer, UEFA’dan Davet Gelmediği İçin İsviçre’ye Gitmeyecek.

Editör: TE Bilisim