Berat Kandili Mesajı

"Hepimiz biliyoruz ki; kandillerimiz affın, mağfiretin çeşmesi ve Allah'ın kullarının istifadesine sunduğu ihsan ve aynı zamanda mükâfat hazinesidir. Kandiller, nefislerin terbiye ve manevi tüm yaraların tedavi edilmesi yönünde mutlaka başvurulması gereken yolların başında gelmektedir. Berat Kandili ise, kurtuluşumuzun, manevi arınışımızın ve kalp dünyamızın temizlenişinin yegâne anahtarıdır"

Mübarek Ramazan ayına adım adım yaklaştığımız bu mübarek gün ve gecelerde yapılacak olan dualarımızın daha makbul olacağı inancıyla Yüce Allah’a yönelmeli ülkemiz, milletimiz ve tüm Türk-İslam âlemi için iyiliklerin ve güzelliklerin artması adına dualarımızı gerçekleştirmeliyiz.

Şüphesiz, nefislerimizi terbiye etmeye belki de en çok ihtiyaç duyduğumuz bir dönemden geçiyoruz. Bu geceyi bir fırsat bilip, Berat'ın affedici manası ve mesajlarıyla bir an önce silkinmeli ve kendimize gelmeli, özümüze dönmeliyiz. Kötülüklerden kurtulmak, dünyevi heveslerden uzak durmak, inananların üzerinde oynanan bozguncu oyunlara, bölücü ve yıkıcı emellere karşı durmak, hepimizin başlıca sorumluluğu olmalıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm a, toplum olarak birlik beraberliğimizin güçlendiği, iyilik ve güzelliğin hâkim olduğu, kin ve nefretin son bulduğu, insanlığın barış, huzur, birlik ve beraberliğin hüküm sürdüğü, hak ve hukukun hâkim olduğu bir yaşama vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.”

MHP Akçaabat İlçe Başkanlığı Adına

Miraç ÇINAR

Başkan

                                                                       

Editör: TE Bilisim