Trabzonspor'dan Bir Bomba Daha! Dünya Yıldızı Geliyor

Transferin Flaş Takımlarından Trabzonspor, Sturridge Transferiyle Beraber Atağa Kalktı. İngiliz Yıldızı Transfer Ederek Sadece Türkiye'de Değil Avrupa'da Da Gündem Olan Fırtına Bir Transferi Daha Bitirmek İçin Harekete Geçti. Bordo-Mavililer Fenerbahçe'nin De Transfer Gündeminde Olan Futbolcu İçin Girişimlere Başladı. İşte O İsim...

Trabzonspor Transferde Dur Durak Bilmiyor.

Lige Kasımpaşa Beraberliği İle Başlayan Bordo-Mavililer Transfer Dönemine Hızlı Başlamıştı..

Kadrosuna Birçok Genç İsmi Katan Fırtına, Tecrübeli Futbolcularla Da Kadrosunu Güçlendirdi..

Orta Sahaya Chelsea'de Uzun Yıllar Forma Giyen Obi Mikel'i Alan Trabzonspor, İler Hatta Liverpool'dan Ayrılan Dünya Yıldızı Sturridge'i Aldı.

İlk Önce Trabzonspor'a Gelmeyi Reddeden Golcü Futbolcu Uzun Uğraşlar Sonucunda İkna Edildi Ve Bordo-Mavili Forma Giydirildi..

Bu Transferden Sonra Sona Ermesi Beklenen Fırtına Transferde Yeniden Esmeye Başladı..

Bordo-Mavililer Bir Dünya Yıldızı İçin Daha Temas Kurdu..

Kiralama Teklifiyle Masaya Oturan Trabzonspor, Yıldız Futbolcunun Kulübünden Onayı Da Aldı. İşte Fırtına'nın Son Bombası...

Trabzonspor, Tottenham'ın Kiralamak İçin Evet Dediği Wanyama'yı Bordo Mavili Takıma Gelmeye İkna Etmeye Çalışıyor.

Daniel Sturridge'i Kadrosuna Katan Trabzonspor'un Fenerbahçe'ye Gelmeyi Reddeden Wanyama İçin De Tottenham'la Temas Kurduğu Bildirildi..

Tottenham'ın Kenyalı Ön Liberonun Kiralanması Konusunda Fenerbahçe'ye Olduğu Gibi Trabzonspor'a Da Evet Dediği Bildirildi..

Daha Önce Trabzonspor'u Ve Türkiye'yi Tanımıyorum Diyerek Teklifi Reddeden Sturridge'de Olduğu Gibi Trabzonspor'un Wanyama'yı Da İkna Etmek İçin Çalışma Yapacağı Bildirildi..

ayder-turizm-logo-koksal-071-413-002.png

Editör: TE Bilisim