26-29 Eylül 2013 Tarihleri Arasında İstanbul Eyüp Feshane’de Gerçekleştirilen Her Yönüyle Trabzon Tanıtım Günlerine Katılan Ve Görüşlerini Aldığımız TS Club Ürünlerini Taraftarlara Ulaştıran Mağazalar Müdürü Ergün KONAK, Türkiye’yi Karış Karış Dolaşarak Trabzonspor’a Gönül Veren Taraftarlara Trabzonspor’un Tescilli Ürünlerini Buluşturuyor.

Türkiye’nin Dört Bir Yanına Bordo-Mavili Kulübe Ait Ürünleri Taşıyarak, Kulübe Görül Veren Taraftarlarla Buluşturmaya Devam Eden TSCLUB Mağazalar Müdürü Ergün Konak www.akcaabatinsesi.com İnternet Haber Sitesine Yapmış Olduğu Kısa Açıklamada Şunları Söyledi.

W (17)

E (8)

W (12)

W (20)”Bordo-Mavi Renklerin Ayrıcalığını Sevenlerinin Ayağına Kadar Getiren TS Club Markası Taraftarlardan Aldığı Güçle Geleceğe Daha Güvenle Bakıyor. Taraftarlarımızla Bir Bütün Olan Trabzonspor’umuza Sahip Çıkmak Her Trabzon’lunun Görevidir, Bize Düşen Görev Trabzonspor’umuzun Ürünlerini Hangi Platformda Olursa Olsun Tanıtmak Ve Takımımıza Ekonomik Destek Sağlamaktır. Amacımız İse Bütün Fuarlara Katılarak Trabzonspor’un Ve TSCLUB’ En İyi Şekilde Temsil Etmek Ve Taraftarlarımıza Daha Yakın Olmaktır. Ayrıca Kulüp Başkanımız Sayın İbrahim Hacıosmanoğlu’na Ve Bizlere Desteklerini Esirgemeyen Yöneticilerimize Teşekkür Ediyorum.”Açıklamasında Bulundu.

Editör: TE Bilisim