Trabzon Team Doblo ailesi 18 Nisan Salı akşamı Akçaabat Otogarında Tunalar Fıat Bayisi sponsorluğunda  İkinci kez buluşma gerçekleştirdi..

Sohbet ve muhabbet eşliğinde üyelerin birbirleri ile tanışmaları sağlandı.. Trabzon İl yöneticisi Eyüp Malkoç un organize ettiği buluşmada 23 Nisan Pazar günü Samsun Terme de gerçekleşecek olan Team Doblo 3. Geleneksel Büyük Karadeniz Buluşmasına katilim ile ilgili ayrıntılar da görüşüldü..

Eyüp Malkoç yaptığı açıklamada “ Ben bu organizasyonu Trabzon’da 01.02.2017 Tarihinde başlattım ve ilk buluşmamızı 14.03.2017 tarihinde gerçekleştirdim ve bundan sonra da bu tür buluşmaları düzenleyeceğim. Ramazandan önce yine Fiat Tunalar Bayii sponsorluğunda bir yayla etkinliğimiz olacaktır. Bütün doblo aracı olan arkadaşlarımızı bu Team Doblo ailesine davet ediyorum.

Team Doblo 2009 yılında Murat Üresin tarafından www.teamdoblo.com web adresi ile kurulan ve bu gün 30.000'in üzerinde aktif üyesi ile Türkiye’nin en büyük hafif ticari araç kulübüdür..

KURULUŞ AMACI

Fıat Doblo kullanıcılarının bir araya gelmesi bilgi paylaşımında bulunması ve yardımlaşması ve her türlü sorunlarına çözüm bulmak olan Team Doblo bu kapsamda gerek web sitesi gerek facebook grubu üzerinden sanal ortamda bu yardımlaşmayı aktif bir şekilde gerçekleştirmektedir.. Ayrıca Türkiye’nin farklı illerinde gerçekleştirilen ve  üyelerin aileleri ile birlikte katılabildiği araç buluşmaları düzenlenerek Kocaman bir aile ortamı oluşturulmuştur..

Halen Kurucu, kurucu adminleri ve Türkiye genelinde 40'ı aşan il yöneticisi ile profesyonel bir yönetim anlayışının yanında aile olgusuyla hareket eden Team Doblo; sponlarının da desteği ile üyelerinin her türlü sorununa çözümler geliştirerek,  yoluna devam etmektedir...

TEAM DOBLO HEDEFLERİ:

Kurulduğu günden bu güne kadar olduğu gibi üyelerinden hiç bir maddi karşılık gözetmeksizin; sponsorlarından aldığı destekle çok daha büyük organizasyonlar hedeflenmektedir..

Türkiye’nin her ilinde çalacak bir kapımız var parolası ile hareket eden Team Doblo; amatör ruhu kaybetmeden profesyonelce büyümeyi hedeflemektedir...

08c412-002.png123456---kopya-712.pngyesyeni-logo-final-20170420151302.png

Editör: TE Bilisim