Trabzon'da Silah Kaçakçılarına Eş Zamanlı Operasyon

Trabzon’da, Silah Kaçakçılarına Yönelik 6 Adreste Gerçekleştirilen Eş Zamanlı Operasyonlarda Çok Sayıda Silah Ve Mühimmat Ele Geçirildi.

Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü Ekipleri, Kaçakçılıkla Mücadele Kapsamında 3 Ay Boyunca Sürdürdükleri Teknik Ve Fiziki Takip Sonucu Silah Ve Mühimmat Kaçakçılarına Eş Zamanlı Operasyon Düzenledi.

Ortahisar Ve Vakfıkebir İlçelerinde 6 Farklı Adreste Düzenlenen Operasyonlarda Çok Sayıda Silah Ve Mühimmat Ele Geçirildi. Yapılan Baskınlarda, H.S., O.K., C.E. Ve T.S. İsimli Şahıslar Yakalanarak Gözaltına Alındı.

Baskınların Yapıldığı Adreslerde; 5 Adet Ruhsatsız Tabanca, 2 Adet Kurusıkı Tabanca, 11 Adet Şarjör, 58 Adet Fişek, 30 Adet İcra Yayı, 2 Adet Av Tüfeği, 3 Adet Dürbün, 1 Adet Tabanca Sürgüsü, 1 Adet Tabanca Gövdesi, 1 Adet Tabanca Namlusu, 2 Adet İcra Mili İle Silah Ve Silah Parçalarının Yapımında Kullanıldığı Değerlendirilen Çok Sayıda Metal Parça Ve El Aletleri Ele Geçirildi.

Gözaltına Alınan 4 Şüphelinin Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü'ndeki İşlemlerinin Devam Ettiği Bildirildi.

ayder-turizm-logo-koksal-071-290.png

Editör: TE Bilisim