BU SEÇİMİ AKP İSTEDİ!

MHP Trabzon Milletvekili adayı Yavuz Aydın AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin’in "Eğer sandıktan 7 Haziran sonuçlarına benzer bir sonuç çıkarsa korkarım yeniden seçim konuşulmaya başlanacak" sözleri Koalisyonu kimin kurmadığının kanıtıdır. AKP kendi iktidarlarını korumak için ülkeyi ateşe attılar” dedi.

AK PARTİ YİNE  SEÇİM İSTİYOR

e2.jpg

Trabzon’da 7 Haziran seçimlerinde milletvekili seçilememesine rağmen yakaladığı başarıyı katlayarak 1 Kasımda vekilliğini ilan etmeye hazırlanan MHP Milletvekili Yavuz Aydın seçim çalışmalarında sevgi seliyle karşılaşıyor. Siyasetin yeni yüzü olmasına karşı Trabzon’da AKP,  CHP, MHP ve Saadet Partisi dahil Trabzon’da seçmenin güvenini kazanan Aydın Ankara’ya gitmeye hazırlanıyor. Gençlerin abisi Trabzonlunun gerçek vekili olacağını her fırsatta belirten Yavuz Aydın son yaşanan olaylar karşısında ise MHP’nin haklılığının ortaya çıktığını belirtti. Son olarak Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin’in yaptığı açıklamayı hatırlatan Aydın, “Eğer sandıktan 7 Haziran sonuçlarına benzer bir sonuç çıkarsa korkarım yeniden seçim konuşulmaya başlanacak. Bir takım partilerin bir araya gelerek kendi içlerinde 'geçim' sorunu yaşayacağı bir hükümetle Türkiye'nin 'geçim' sorununu çözemezsiniz arkadaş. 'Geçim' sorunu yaşayan iktidarlarla milletin 'geçim' sorunu çözülmez. O nedenle 1 Kasım'da sandıktan tek başına iktidar çıkmalıdır” sözleri Ak Partinin gerçek yüzünü ortaya koymuştur. MHP’yi ve Devlet Bahçeliyi suçlayan, bizim günahımızı alanlar elbette hakkın huzurunda hesabını verecektir. AK Parti’nin bize koalisyon teklifiyle gelmediğini artık tüm Türkiye bir kez daha öğrenmiş oldu Bunların derdi millet ve hizmet değil kendi saltanatlarıdır” dedi.

OYUNU MHP BOZACAK

e3-001.jpg

AK Parti’nin hızla düşüşe geçtiğini ve daha önce AK Partiye oy vermiş ama ‘Bu kez AK Parti’ye oy vermeyeceğim. Kendi çevresini koruyan, kendinden başkasına faydası olmayan, hak hukuk adalet kavramlarından uzaklaşan bir partiye oy neden vereyim’ diyen vatandaşların sayısının çokluğundan gördüklerini belirten Aydın, “AK Parti CHP hükümeti kurulmayınca biz AK Parti ile koalisyonu kurup ülkeyi güçlü şekilde yönetelim istedik. Ama Sayın Cumhurbaşkanımız buna müsaade etmedi. Dün de AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin Beyin 1 Kasımdan sonra tekrar bir seçimi daha işaret eden açıklamaları gerçeği göstermiştir. Bizim bir ayağımız mecliste. Artık Pazar günü yapılacak seçimi bekliyoruz. İnşallah milletvekili olarak meclise giderken, rekor oy alarak Ankara’ya gider Trabzon’un milliyetçiliğini de bir kez daha göstermiş oluruz. Böylece Ak Parti’nin milletle oyununa da son vermiş olacağız” şeklinde konuştu.

e5.jpg

Editör: TE Bilisim