Trabzon Avrasya Pazarına Baskın

Trabzon KOM Şube Çok Sayıda Kaçak Madde Ele Geçirdi

Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Ve Organize Suçlar İle Mücadele (KOM) Şubesi Kent Genelinde Yapmış Olduğu Uygulamada Çok Sayıda Kaçak Madde Ele Geçirdi. KOM Ekipleri; Ortahisar İlçesi Pazarkapı Mevkiinde Bulunan Avrasya Pazarının Da Dâhil Olduğu 10 İş Yerine Baskın Düzenledi. Baskınlarda Ülkeye Yasa Dışı Yollardan Sokulduğu Belirlenen Çok Sayıda Kaçak İçki Ve Sigara Yakalandı.

Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığının Vermiş Olduğu İzin Doğrultusunda Pazarkapı Semtinde Bulunan Avrasya Pazarında 4 Ayrı İşyerine Baskın Düzenleyen Polis Ekipleri; 3 Bin Adet Kaçak Sigara İle Çok Sayıda Kaçak İçki Ele Geçirildi. Olay Yerinde İş Yeri Sahibi Olduğu Belirlenen A.Y, V.K, A.Ş., V.Ş.,Ve İ.A. Hakkında 5607 Sayılı Kanuna Muhalefetten İşlem Yapıldı. Kaçak Maddelere İse El Koyuldu.

Öte Yandan KOM Ekipleri; Gazipaşa, İskenderpaşa, Değirmendere Mahallelerinde Bulunan Büfe Ve Barlara Da Baskın Düzenledi. Burada Yapılan Çalışmalarda 3 Ayrı Barda Müşterilerine Yasa Dışı Yollardan Yurda Sokulmuş Kaçak İçki Sattığı Belirlenen S.A, L.M Ve A.M, İfadesi Alınmak Üzere İl Emniyet Müdürlüğüne Sevk Edildi. Şahısların İş Yerlerinde 61 Şişe Kaçak İçkiye De El Koyulurken, Pazarkapı Semtinde Bulunan Bir Büfede De Kaçak İçki Ele Geçidi. Bu Büfenin Sahibi De Dâhil 4 Kişiye Yasal İşlem Yapıldı.

Son Olarak Ortahisar İlçesi Boztepe Mahallesinde Belirlenen Adrese Cumhuriyet Başsavcılığından Alınan İzin İle Birlikte Baskın Düzenleyen Polis Ekipleri, Evin Bahçesinde 13 Adet Hint Kenevirinin Ekili Olduğunu Tespit Etti. Bahçe İçerisinde Bulunan Evde Yapılan Aramada İse 73 Gram Esrar Ve 29 Gram Eroin Ele Geçirildi. Bu Maddelerin Yanında Bir Adet 7,65 Çapında Silaha Da El Koyuldu. Evin Sahipleri Olduğu İleri Sürülen İki Kişinin Yakalanması İçin Çalışma Başlatıldı. Bu Operasyona Narkotik Köpeği Liza’da Eşlik Etti.

Haber: Şükrü Üçüncü

Editör: TE Bilisim