Akçaabat Eski Esnaf Odası Başkanlarından Abdullah Mısır “ 8 Yıl Önce Of İlçesinde Açılan Ticaret Odasının, Of İlçesine Ve Esnafına Çok Şeylerin Kazandırdığını Belirterek Akçaabat’ta Ticaret Odasının Olmamasının Da Akçaabat İçin Bir Eksik Olduğunu Belirtti.”

Akçaabat Eski Esnaf Odası Başkanlarından Abdullah Mısır Akçaabat İlçemizde Bir An Önce Ticaret Odasının Açılması, Trabzon Ticaret Odasına Kayıtlı Akçaabatlı Firma Ve Şirket Sahibi Esnaf Arkadaşlarımızın İşlerini Çok Daha Kolaylaştıracaktır Neden Bir Araya Gelip Böyle Bir Girişimde Bulunmuyoruz Açıklamasında Bulunarak Sözlerine Şu Şekilde Devam Etti.

IMG_6373Akçaabat İlçemizde İş Sahibi Firma Yetkilileri Trabzon İline Ticaret Odasına Gidip 1 Gününü Feda Etmektense, Ticaret Odası Neden Akçaabat’ta Kurulup İşyeri Sahipleri İşlerini Burada Yürütmüyor. Sivil Toplum Örgütlerinin Genele Ne Faydası Var İse Ticaret Odasıda Akçaabat’a Kurulmuş Olsa Onunda O Kadar Faydası Olur. Ticaret Odasının Akçaabat’a Kurulması İle İlgili Daha Önce Basına Birkaç Kez Demeçler Verdim Ve Vermeye Devam Edeceğim. Açıkcası Akçaabat Ticaret Odasının Akçaabat İlçemizde Kurulması İçin Düzköy İlçemizle Birlikte Hareket Ederek Akçaabat İlçemize Ticaret Odası Kurulabilir” Açıklamasında Bulundu.

Editör: TE Bilisim