TAAHHÜTLERİMİZ NAMUSUMUZDUR!

Seçim çalışmalarını sürdüren MHP Milletvekili adayı Yavuz Aydın “partimin seçim taahhütleri bizim namusumuzdur” dedi. Aydın, “Asgari ücret artarsa ülke batar diyen AK Parti, iktidar olamayacağını anlayınca taklit vaatlerle vatandaşı oyalamaya başladı. Çalışanlarının feryadını duymazdan gelenler şimdi bol kepçe vaatlere başladı. Bu ülkede 13 yıldır iktidar siz değil miydiniz? “ diye sordu.

POLİSE 3600 EK GÖSTERGE

Trabzon MHP milletvekili adayı Yavuz Aydın seçim çalışmalarına Trabzon merkezde devam etti. Hükümet Konağı ve Forum Alışveriş merkezinde Milletvekili adayları Hüseyin Örs ve Gülen Demir ile birlikte memur, esnaf ve vatandaşların sıkıntılarını dinleyen, dertleri ile dertlenen Aydın özellikle Milliyetçi Hareket Partisi’nin seçim beyannamesi konusunda vatandaşların sorularını cevaplandırdı. Yıllardır Terörle mücadele konusunda sürdürülen politikaların günümüzde çözüm süreci kapsamında devletin ve milletin bölünmez bütünlüğüne yönelik zarar veren bir seviyeye geldiğini belirten ve terör konusunda mücadele eden emniyet güçlerinin de yeterince desteklenmediğini kaydeden Aydın, “Özellikle Doğu ve Güneydoğu’da teröre karşı canlarını ortaya koyan polisimize askerimize yönelik sosyal ve ekonomik haklarını kendilerine vereceğiz. Emniyet güçlerimiz yıllardır istediği ek göstergelerini biz Milliyetçi Hareket Partisi iktidarında kendilerine vereceğiz. Polis 3600 ek gösterge talebini karşılayacağımızı taahhüt ediyoruz. Özel güvenlik görevlilerimize de aylık en az 2 bin 100 TL maaş vereceğimizi taahhüt ediyoruz” dedi.

AK PARTİYE GÜVEN KALMADI!

7 Haziran seçimleri öncesi Milliyetçi Hareket Partisi olarak bin 400 TL asgari ücret taahhüdümüze şiddetle karşı çıkan AK Parti’nin 1 Kasım seçimleri öncesinde asgari ücreti bin 300 TL yapma vaadi tam anlamı ile bir çelişkidir. Bu çelişki ve samimiyetsizlik hayali şehir hastaneleri gibi Ak Parti’nin projesi olmadan maket olarak billboardlarda, el ilanlarında yaptık yapacağız diye vaatte bulunmasının bir yansımasıdır. Asgari ücreti bin 300 TL yapacağız diye müjde veren Ak Parti bunu da 2016 yılı Aralık ayı sonuna yani 1 yıl sonraya gerçekleştireceğini açıklaması da vatandaşa yönelik tam bir saygısızlık, aldatmaca ve boş vaatten öteye gitmeyen kandırmacadır. Artık tek başına iktidar olamayacağını anlayan Ak Partili yöneticilerin bol kepçe ve taklit vaatleri halkımızın gözünde anlamını yitirmiştir. Milliyetçi Hareket Partisi iktidar olur olmaz asgari ücreti bin 400 TL yapacaktır. Polisimize de hakkı olan 3 bin 600 ek gösterge hakkı verilecektir” şeklinde konuştu.

1-005.jpg2-003.jpg4-002.jpg

Editör: TE Bilisim