Akçaabat Yaylacık Mahallesinde Açılan SÜRPRİZ AVM’de Zücaciye Çeşitleri Ne Alırsan 5TL.Den Satılmaya Başlanınca Açıldığı Günden İtibaren Ürünler Tükenmeye Başladı.

SÜRPRİZ AVM’de Zücaciye Çeşitleri Üzerine Ne Ararsanız Var. Açıldığı Günden İtibaren Başlatılan Ne Alırsan 5 TL. Kampanyasındaki Çeşitli Ürünler Adeta Kapış Kapış Satılmaya Devam Ediyor.

İŞYERİ SAHİBİ FATMA MUMCU

İşyeri Sahibi FATMA MUMCU Sürpriz Bir Girişim Yaparak 5 TL’lik Bir Kampanyayla Giriş Yaptık. Akçaabat’a 5TL.İle Satışla Giriş Yapan Biziz.

Yoğun İlgiden Oldukça Memnun Olduğunu Belirten FATMA MUMCU, Yeni İşyerimiz Zücaciye Üzerine. Kadın Girişimci Olarak İlk Kez Böyle Bir Deneyimi Hayatımda Yaşıyorum. Güzel Şeylerin Olacağını Umut Ediyorum. Bayanlardan En Büyük Desteği Aldım. Gerçekten En Büyük Destekçilerim Akçaabat’taki Hanfendiler. Bende İşyerimle En Büyük Hizmeti Akçaabatlılara Sunmak İçin Buradayım.

NE ALIRSAN 5 TL

SÜRPRİZ AVM’yi Akçaabat Halkı İle Buluşturmaktan Dolayı Mutlu Olduklarını Belirten İşletme Yetkilisi Bayan Girişimdi İş Kadını FATMA MUMCU Fiyatların Normal Değerlerinin Altında Olmasının Vatandaşlar Tarafından İlgi İle Karşılandığını Söyledi.  Amaçlarının Sektörde Hareketlilik Sağlamak Ve Uygun Fiyata Ürün Sunmak Olduğunu Bildiren FATMA MUMCU, Akçaabatlı Vatandaşlarımız Alışveriş Yapsınlar Diye 5 TL Kampanyası İle Başladık. Ürünlerimizde Herhangi Bir Sorun Yok. Vatandaşlar Fiyatı Duyunca Ürünlerin Bozuk Ya Da Defolu Olabileceğini Düşünüyorlar Ancak Gelip Burada Yerinde Görüp İnceleyip Ondan Sonra Rahatlıkla Alıyorlar.

foto-galeri-icon-011.png

            

Editör: TE Bilisim