Anaokulu Öğretmenleri Ve Öğrenciler Kahvaltıda Buluştu

Akçaabat Söğütlü Anaokulu Okul Öğretmenleri Ve Barış Sınıfı Öğrencileri, Öğretmen Öğrenci İlişkileri Olumlu Yönde Geliştirmek Amacıyla Önceki Gün Akçaabat Ortamahalle Mehmet Efendi Konağında Kahvaltıda Bir Araya Geldiler.

14 Öğrenci 1 Müdür 5 Öğretmen İle Birlikte Akçaabat Ortamahalle Mehmet Efendi Konağı İşletme Sahipleri, Faruk Onur Solak, Osman Bektaş Ve Murat Tarakçı’nın Davetlileri Olarak Sabah Kahvaltısında Konakta Ağırlanan Öğrenciler Ve Öğretmenler Kahvaltının Ardından Konağın Otel Kısımlarını Gezerek Eğlendiler.

Söğütlü Anaokulu Öğretmenleri Yaptıkları Kısa Açıklamada“ Akçaabat’ta Söğütlü Anaokulu İlçenin Okul Öncesi Eğitim İhtiyacını Karşılayan Önemli Bir Eğitim Merkezidir. Söğütlü Anaokulunun Uzman Eğitimci Kadrosu Ve Güler Yüzlü Personeliyle Minik Öğrencilerini İlköğretime Hazırlarken, Yaşama Saygılı, Kendini Tanıyan, Sorunlara Çok Yönlü Bakabilen Sağlıklı, Mutlu, Üretken Birey Olmanın Temellerini De Atmaktadır.”

Mehmet Efendi Konağı İşletme Sahipleri Faruk Onur Solak, Osman Bektaş Ve Murat Tarakçı İse Yaptıkları Kısa Açıklamada “ Geleceğimizin Teminatı Olan Miniklerimiz, Söğütlü Ana Okulu Barış Sınıfı Öğrencilerini Mehmet Efendi Konağında Ağırlamanın Mutluluğunu Yaşadık. Öğrencilerimiz Yarının Büyükleri Ve Toplumumuzun Değerleri Olacaktır Kendileriyle Ne Kadar Gurur Duysak Azdır. Mehmet Efendi Konağı Olarak Okullara Yönelik Gerçekleştirecek Olduğumuz Bir Çok Daha Organizasyonlarımız İlerleyen Günlerde Hayata Geçirecek Olmanın Heyecanının Başlangıcı Yaşadık. Bu Anlamda Söğütlü Anaokulu Öğretmenlerini, Okul İdarecilerini Ve Öğrencilerini Bizleri Tercih Ettiklerinden Dolayı Kendilerine Teşekkür Ediyoruz.”

Bir Günü Ortamahalle Mehmet Efendi Konağında Geçiren Söğütlü Anaokulu Öğretmen Ve Öğrencileri Yaşadıkları Mutlu Bir Günün Ardından Mehmet Efendi Konağından Ayrılmış Oldular.

img-20161220-wa0001.jpgimg-20161220-wa0003.jpgimg-20161220-wa0000.jpgimg-20161220-wa0002.jpg

123456---kopya-269.pngyesyeni-logo-final-779.png

 

 

 

Editör: TE Bilisim