Bereket Şarküteri Ve Kasabı, Akçaabat İlk Adım Caddesi No:22 De Hizmete Açıldı.

Ferşat Aslan’ın Sahibi Olduğu Bereket Şarküteri Ve Kasabında “ET, Kıyma, Kuşbaşı, Pirzola, Bonfile, Çeşitlerinin Yanında Kasap Köfte, Tavuk, Taleks, But, Balet, Göğüs, Kanat, Şarküteri Çeşitlerinde ”Bal, Hakiki Zeytinyağı(El Yapımı) Pekmez(El Yapımı) Polen, Fındık Ezmesi, Kahvaltılık Bal, Köy tereyağı, Köy Yumurtası Ve Baharat Çeşitlerinin Tamamı Bulunuyor”

Müşterilerimiz Telefon İle Sipariş Versinler Biz Getirelim.

Akçaabat Yaylacık Mahallesi İlk Adım Caddesinde Şarküteri Ve Kasap Olarak Hizmet Vermeye Başlayan Bereket Şarküteri Hizmet Te Sınır Tanımıyor. Müşteri Memnuniyetini Ön Planda Tutmayı Hedefleyen İşyeri Sahibi Ferşat Aslan Ve Kızı Hilal Çobanoğlu “Böyle Bir İşyerinin Bu Caddede Eksikliğini Gördüklerini Belirterek Sözlerine Şu Şekilde Devam Ettiler ”Amacımız Akçaabat Halkına Ve İlk Adam Caddesinde Ve Yaylacık Mahallesi Sakinlerine İşyerimizde Layık Bir Hizmet Vermektir. Şarküterimizde Bulunan Ürünlerimizin Kalitesi Belli. Özellikle Kasap Reyonunda Ve Şarküteri Reyonundaki Akçaabat’a Mahsus Ürünleri Rahatlıkla Bulabilirsiniz.

Kendi Yetiştirdiğimiz Malları Kesiyoruz.

Müşterilerimiz Şunu Bilsinler Ki Bir Telefon Kadar Yakınlarındayız. Et Ürünlerimiz Ve Tavuk Ürünlerimiz Tamamen Akçaabat’a Mahsus Olan Yerli Mallarındandır. Etin Lezzetini Ve Tavuğun Lezzetini Yediklerinde Zaten Bu Farkı Müşterilerimiz Anlayacaktır..

Akçaabat Yaylacık Mahallesi İlk Adamım Caddesinde Açılan Bereket Şarküteri Sabah,08.00-Akşam 22.00 Saatleri Arasında Açık Olup,0 462 248 48 88 – 0 530 223 19 00 Numaralı Telefonları Arayarak Siparişlerinizi Verip Vermiş Olduğunuz Siparişlerinizi Evlerinize Kadar Getiriyorlar. 

 FOTO GALERİ

IMG_3964

IMG_3974

IMG_3979

IMG_3981

IMG_3987

IMG_3994

IMG_3999

IMG_4003

IMG_4005

Editör: TE Bilisim