Sıcaklıklar Değişiyor, Yağış Uyarıları Sürüyor

Meteoroloji'nin Tahminlerine Göre Yurdun Bazı Bölgelerinde Yağışlar Devam Edecek, Hava Sıcaklıklarında İse Birkaç Derece Yükseliş Yaşanacak. Yağışlar Özellikle Yurdun Kuzey Kesimlerinde Geniş Bir Alanı Etkileyecek.

Nisan Ayında Sürpriz Yapan Kış Havası Yavaş Yavaş Mevsim Normallerine Dönüyor. Hava Sıcaklıkları Artarken Bahar Yağışları Kendini Göstermeye Devam Ediyor. Meteoroloji’nin Tahminlerine Göre Hava Sıcaklıklarının İç Ve Batı Bölgelerde 2 İla 6 Derece Artacağı, Diğer Yerlerde Önemli Bir Değişiklik Olmayacağı Tahmin Ediliyor.

YAĞIŞLAR SÜRÜYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Tarafından Yapılan Son Değerlendirmelere Göre; Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu’nun Kuzeyi, Osmaniye, Ordu, Tokat, Sivas Ve Kahramanmaraş Çevreleri İle Akşam Saatlerinden İtibaren Marmara, Batı Karadeniz’in Batısı, İzmir Kıyıları, Ankara Ve Çankırı Çevrelerinin Aralıklı Yağışlı Geçeceği Tahmin Ediliyor.

Yağışların; Genellikle Yağmur Ve Sağanak, Yer Yer Gök Gürültülü Sağanak, Doğu Karadeniz’in İç Kesimleri İle Doğu Anadolu’nun Kuzey Kesimlerinin Yükseklerinde Yer Yer Karla Karışık Yağmur Ve Kar Şeklinde Olması Bekleniyor. Bu Sabah Ve Gece Saatlerinde İç Kesimlerde Buzlanma Ve Don Olayı İle Orta Karadeniz’in İç Kesimleri Ve İç Anadolu’nun Kuzeyinde Yer Yer Sis Ve Pus Olayı Bekleniyor.

1-(2)-376.jpg

Editör: TE Bilisim