Şehit Astsubay Altunkaş, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Tunceli'nin Pülümür İlçesinde, Güvenlik Güçleri İle PKK'lı Teröristler Arasında Çıkan Çatışmada Şehit Düşen Jandarma Astsubay Çavuş Ferdican Altunkaş'ın (30) Cenazesi, Memleketi Kırıkkale'de Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi.

Tunceli’nin Pülümür İlçesi Kırsalında, Güvenlik Güçleri İle Bölücü Terör Örgütü PKK’lılar Arasında Çıkan Çatışmada Jandarma Astsubay Çavuş Ferdican Altunkaş Şehit Düştü.

Altunkaş’ın Cenazesi, Elazığ’da Düzenlenen Törenin Ardından Memleketi Kırıkkale’ye Getirildi. Şehidin Cenazesi, Ailesinin Evine Götürülerek Helallik Alındı.

Daha Sonra Şehit Altunkaş İçin Merkez Nur Camii’nde Tören Düzenlendi. Törene, Şehidin Ailesi Ve Yakınları İle Çok Sayıda Vatandaş Katıldı.

Şehidin Anne Ve Babası Zahide Ve Yaşar Altunkaş, Askeri Personelin Yardımıyla Ayakta Durdu. Şehidin Eşi Özlem Altunkaş, Çocukları Hüseyin (7) Ve Yaşar Altunkaş (5) İle Birlikte Türk Bayrağına Sarılı Tabuta Gelerek Gözyaşlarına Boğuldu.

Şehit Altunkaş’ın Cenazesi, İkindi Namazının Ardından Kılınan Cenaze Namazı Sonrası Kırıkkale Şehitliği’nde Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi.

a-486.gif

Editör: TE Bilisim