Çevre Ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Türkiye Ziraat Odaları Birliği’nin (TZOB), Eğitim Merkezi Ve Sosyal Tesisinin Temeli Törenine Katıldı.

Çevre Ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Türkiye Ziraat Odaları Birliği’nin (TZOB),Yenimahalle Çamlıca Mahallesi’nde İnşa Edilecek Eğitim Merkezi Ve Sosyal Tesisinin Temeli Törenine Katıldı.

Türkiye’de, Ülkenin Coğrafi Konumu Ve Yapısı Gereği Kırsal Kesimdeki Nüfusun Azalmaması Gerektiğini Belirten Bayraktar, “Bunun Yolu Da Şehirde Ne Varsa Onları Köylere De Tesis Etmekten, Temin Etmekten Geçiyor” Dedi. Bayraktar, Dünya Gelişirken Gıda Üretimi Ve Kalitesinin Her Geçen Gün Daha Da Önem Kazandığına İşaret Ederek, “Türkiye, Birçok Özelliğinin Yanı Sıra Aynı Zamanda Bir Tarım Ülkesi.

Dünyada Şehirlerin Nüfusu Artarken, Kırsal Kesimin Nüfusu Azalıyor. Türkiye’de, Coğrafi Konumu Ve Yapısı Gereği Kırsal Kesimdeki, Köylerdeki Nüfusu Tutmamız Lazım. Bunun Bir Yolu Da Şehirde Ne Varsa Köylere De Onları Tesis Etmekten, Temin Etmekten Geçiyor” Diye Konuştu.

 

Editör: TE Bilisim