Şehir Otobüslerinde Unutulan Eşyalar Şaşırttı

Başkentlilerin Kent İçi Toplu Taşımada Kullandıkları EGO Otobüslerinde Unuttukları Eşyalar, Şehir Hayatının Karmaşa Ve Stresini Gözler Önüne Seriyor.

Her Gün Ortalama 750 Binin Üzerinde Ankaralının Yararlandığı Otobüslerde Cüzdan, Gözlük, Kolye, Tek Taş Yüzük, Cep Telefonu, Televizyon, Bisiklet, Gitar, Pos Cihazı, Fotoğraf Makinesinin De Aralarında Olduğu Pek çok Eşya Unutuluyor.

Otobüslerde Şemsiye, Kitap, Okul Çantası, Şapka Gibi Eşyaların Unutulmasının Alışılmış Bir Durum Olduğunu Belirten EGO Yetkilileri, Artık Unutulan Eşyalar Arasında Televizyon, Bisiklet, Tablet, Fotoğraf, Hesap Makinesi Ve Pos Cihazı Türünde Eşyalara Da Rastlandığını Söyledi. Bu Yıl İçinde Şu Ana Kadar Otobüslerde 7 Bin 525’i Türk Lirası Olmak Üzere 325 Euro, 3 Altın Bilezik İle Yüzük Ve Çeyrek Altınlar Bulunduğunu İfade Eden Yetkililer, “Bulunan Eşyaların Başında 149 Adetle Cüzdan Geliyor. Bunu 72 Adetle Cep Telefonu İzlerken, Üçüncü Olarak Da 51 Adetle Numaralı Gözlükler Ve Güneş Gözlükleri Yer Alıyor. 3 Televizyonun Da Unutulduğu Otobüslerde 2 Fotoğraf Makinesi De Bulundu. Hesap Makinesi Ve Pos Cihazları, Yine Unutulan Eşyalar Arasında Yer Alıyor.” Dedi.

Yetkililer, Unutulan Eşyalar Arasında Çocuk Piyanosu, Saz, Ney, Müzik Aletleri, Evcil Hayvan Kafesleri, Takım Çantası Ve Araba Aküsü Gibi Eşyaların Da Dikkat Çektiğini İfade Etti.

Günlük Seferlerini Tamamladıktan Sonra, Otobüslerin Bölge Müdürlüklerinde Toplanarak Temizliklerinin Yapıldığını İfade Eden Yetkililer, Temizlik Ve Bakım Sırasında Otobüslerin İçinde Yolcular Tarafından Unutulan Veya Düşürülen Eşyaların Şoförler Ve Hareket Görevlileri Tarafından Tespit Edilip Kayıt Altına Alındığını Kaydetti.

 

Editör: TE Bilisim