Spor Toto 3.Lig 1.Grupta Mücadele Eden Akçaabat Temsilcimiz Sebatspor Ramazan Bayramının 2.Gününde Kendi Tesislerinde Taraftarlarla Buluşarak Bayramlaştı.

Sebatspor Tesislerinde Gerçekleşen Bayramlaşma Törenine Başta Akçaabat Kaymakamı Abdul Rauf Ulusoy Olmak Üzere, Çok Sayıda Akçaabatlı Bürokrat, İş Adamları, Uzun Süre Sebatspor’da Futbol Oynamış Futbol Adamları Ve Çok Sayıda Sebatspor Taraftarı Katıldı.

TEBRİKLER KABUL EDİLDİ

SEBATSPOR Kulübü Başkanı Zeki Öztürk’ün Acil İşleri Dolayısı İle Ankara’da Olması Münasebetiyle Katılamadığı Bayramlaşma Törenine Kulüpte Gerçekleşen Bayramlaşma Tebriklerini Başkan Vekili Mehmet Baş İle Birlikte Sebatspor Yönetim Kurulu Üyeleri Kabul Etti.

TÜTÜNSPOR YÖNETİCİLERİ ÇİÇEKLERİYLE GELDİLER

Her Bayram Olduğu Gibi Bu Bayramda ’da Tütünspor Başkanı Ve Yönetim Kurulu Üyeleri Sebatspor Tesislerinde Gerçekleşen Bayramlaşma Törenine Sebatspor Kulüp Başkanına Takdim Etmek Üzere Çiçekleri İle Geldiler. Sarı-Yeşil Renkli Buket Çiçeği Bu Sefer Sebatspor Başkan Vekili Mehmet Baş Tütünspor Başkanı Fazlı Tüylü ’nün Elinden Aldı.

Çiçek Takdim Töreninde Kısa Bir Konuşma Yapan Sebatspor Kulüp Başkan Vekili Mehmet Baş ”Öncelikle Herkesin Bayramını Tebrik Ediyorum. Burada Bugün Çok Güzel Bir Ortamda Bir Araya Gelmiş Bulunuyoruz. Tütünspor’un Değerli Başkanı İle Birlikte Ve Siz Değerli Arkadaşlarımızla Beraber Birlik Ve Beraberliğin Simgesi Olarak Bizlere Takdim Ettikleri Çiçek İçin Kendilerine Teşekkür Ediyoruz. İki Güzide Kulübümüz Bundan Sonra İnşallah Akçaabat’ımızın Başarısı Ve Akçaabat’ımızın Türkiye’deki Bilinen İsmini Daha İyi Bir Noktaya Taşıyabilmek İçin Hep Birlikte El Birliği İle Birlik Ve Beraberlik İçerisinde Göstereceğimiz Gayretle İnşallah Başarımızı Umduğumuz Yerden Çok Daha Yukarıya Birlikte Çekeceğiz. Dedi.

KAYMAKAM ABDUL RAUF ULUSOY KONUŞTU

“Öncelikle Ülkemizde Huzur Ve Barış İçerisinde Bu Güzel Bayramımızı İcra Ettiğimizden Dolayı Bizlerde Gururlu Ve Mutluyuz. Şuanda İslam Dünyasında Her Gün Olaylar Oluyor, Kan Akıyor, Gözyaşı Var Onlarında Acısını Yürekten Paylaşıyoruz Ve Dualarımızla Birlikte Onlarla Birlikteyiz.

Akçaabat’ta Futbol Çok Önemli, Hem Sebatspor Hem Tütünspor Bu İşi Götürüyorlar. Arkadaşlarımız Gayret Ediyorlar Biz Elimizden Geldiği Kadar İmkânlarımız Ölçüsünde Arkadaşlarımızla Beraberiz Ve Başarılarının Devamını İstiyoruz. Diye Konuştu.

ŞEFİK TÜRKMEN BAYRAMLAŞMA TÖRENİNE KATILMADI

Akçaabat’ın 3.Ligde Mücadele Eden Tek Takım Olma Unvanını Elinde Bulunduran Sebatspor Geçen Yıl Olduğu Gibi Bu Yılda Kendi Grubunun En Güçlü Takımları Arasında Yer Alıyor. Türkiye’nin En Kaliteli Futbolcularını Yetiştiren Sebatspor Bugün Geçmişteki Başarısını Tekrar Yakalamak İçin Başta Kulüp Başkanı Zeki Öztürk Ve Yönetim Kurulu Üyeleri Özellikle Bu Yıl İçin Seferber Oldular. Hiç Kuşku Yok ki Bu Yılki Seyirci Patlaması Geçen Yıla Göre Çok Çok Daha Fazla Olacak Tüm Sebatspor Taraftarı Tribünde Yerini Alarak Takımlarına Destek Olacak.

Destek Olması Gerekenlerin Başında Kuşkusuz Akçaabat Protokolü Geliyor. Akçaabat Kaymakamı Abdul Rauf Ulusoy Akçaabatlı Olmamasına Rağmen Sebatspor’un Fatih Stadında Oynadığı Tüm Maçlara Gelerek Sebatspor’a Destek Oldu. Fakat Ne Yazık ki Aynı Hassasiyeti Göstermesini Beklediğimiz Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen Sadece Seçim Arifesinin Son Haftasında Oynanan Maçı İzlemeye Geldi.

Bugünde Açıkçası Sebatspor Bayramlaşma Töreninde Gözler Şefik Türkmen’i Aradı. Kaymakam Abdul Rauf Ulusoy Bayramlaşma Törenine Gelerek Kulüpte Herkesle Tek Tek Bayramlaşarak Mülkiye Amirliğinin Örneğini Verdi Fakat Gel Gör ki Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen Yine Yoktu.

EFSANE SEBATSPOR’LULARDA BAYRAMLAŞMA TÖRENİNE KATILDILAR

Sebatspor’daki Bayramlaşma Töreninde Zaman Zaman Duygusal Anlarda Yaşandı. Sebatspor’da Uzun Yıllar Önce Futbol Oynayarak Kariyerlerinde Sebatspor’u Efsaneleştiren Takım Oyuncularından Bir Çoğu Kulübe Gelerek Bayramlaşma Törenine Katıldılar. Uzun Süre Birbirlerini Görmeyen Efsane Takım Oyuncuları Bir Birlerine Sarılarak Özlem Gidermeleri Bayramlaşma Törenine Damgasını Vurdu.

İŞTE O İSİMLER

Arif Özcan, Fevzi Bektaşoğlu, Vedat Durna, Tayyar Usman-Sağ Açık, Güven Köksal Kutlu, Cemil Canalioğlu, İsmail Çelik(Yavri İsmail),Turgay Özsandıkçı, Hikmet Öksüzoğlu, Erdoğan Üçüncü(Kaleci),Atalay Armutçu(Genel Kaptan-Yönetici),Ahmet Bal, Omay Yılmazer(Kaleci) MasörOsman Durna(Dayı Osman)

SAĞLIKTAN SORUMLU YÖNETİCİ AYTEKİN SEMERCİ’DE AÇIKLAMA YAPTI.

“Bayramlaşmada Oluşan Birlik Ve Beraberliğin Tüm Camiamız Ve Sporseverler İçin Başarının Anahtarı Olacağına İnanıyoruz. Oluşan Sinerjinin Katlanarak Artmasını Bekliyoruz. Açıklamasını Yapan Sebatspor Kulübü Sağlıktan Sorumlu Yöneticisi Aytekin Semerci Sözlerini Şu Şekilde Noktaladı.

“Bayramlaşma Törenine Katılan Tüm Katılımcılara Yönetim Kurulu Adına Teşekkür Ediyoruz. Dedi.

Özellikle Sebatspor Kulübünde Gerçekleşen Bayramlaşma Töreni Geçmiş Yıllara Göre Çok Daha Kalabalık, Çok Daha Coşkulu Geçti. Özellikle Birlik Ve Beraberlik Mesajlarının Verildiği Bayramlaşma Töreninden Sonra Kulüp Binasının Önünde Toplu Fotoğraf Çekildi. BAYRAMLAŞMADAN GÖRÜNTÜLER http://www.youtube.com/watch?v=xIrbfxinf_I http://www.youtube.com/watch?v=PLsQy-kycnw&feature=youtu.be http://www.youtube.com/watch?v=teOHMMYdvi8&feature=youtu.be

Editör: TE Bilisim