Sebat Gençlikspor Tiyatroda Stres Attı

İlçemizi Bal ligi 2.bölge 2. grupta başarı ile temsil eden ve ilk yarıyı lider kapatan Sebat Gençlikspor tiyatroda eğlendi.

İkinci yarı hazırlıklarına devam eden Sebat Gençlikspor 27 Ocak Perşembe akşamı Pulathane Tiyatrosu'nun hazırladığı "Haydi Karına Koş" oyununu izledi. Oyuna Yöneticiler Ali Sivrikaya, Cengiz Kırandi, Teknik Direktör Abdülkadir Arslan ve yardımcıları, futbolcular katıldı.

Ray Cooney'in yazdığı, Osman Gümrükçü ‘nün yönettiği oyunda Bülent Mumcu, Medet Cihanoğlu, Zehra Alper, İlhan Özdemir, Sinem Şen, Vahit Yılmaz ve Aykut Bahadır rol aldı. Teknik ekipte Çağlar Hacısalihoglu ve Hasan Şahinbaş görev aldı.

00805b0b-ec13-478c-9cd5-edaa92f9c3a9.jpg

Konusu; Bir adam: John, iki eşi: Barbara ve Mary… Birbirinden habersiz iki kadın, iki evlilik… Bir gün kaza geçiren John, sırrının ortaya çıkmaması için elinden geleni yapar. Hatta üst kat komşusu Stanley de ona yardım eli uzatır. Ancak işlerin karışmasına engel olamaz. John iki eşini idare etmeyi ve evliliklerini sürdürebilmek için çabaladığı oyun izleyenleri bol bol güldürdü.

Oyun sonunda Sebat Gençlikspor yöneticileri Ali Sivrikaya ve Cengiz Kırandi yönetmen, oyuncu ve teknik ekibi tebrik ederek, kendilerine Sebat Gençlikspor atkısı hediye ettiler.

Tiyatronun Bitiminde Sebat Gençliksporlu Yöneticiler, Teknik Heyet, Futbolcular İle Birlikte Tiyatrocular Toplu olarak fotoğraf çekindiler.

karavan3-151.png

Editör: TE Bilisim