AKÇAABAT Sarıtaş Mahallesi Gençleri Bu Yıl Beşincisi Yapılan İftar Programında Bir Araya Geldiler. Gençler İftarda Birlik Ve Beraberlik Mesajları Verdi.

Akçaabat Sarıtaş Mahallesi Gençleri Adına İftar Yemeğini Organize Eden, Caner Yeter, Serhan Baş Ve Ozan Orhan Bayraktar Beşincisi Yapılan İftar Programında Gençleri Buluşturdu. 

Akçaabat Hanzade Lokantasında Gerçekleştirilen İftar Programına Mahalledeki Gençlerin Yanı Sıra Büyükler De İlgi Gösterdi. İftar Programını Organize Eden Gençlerden Serhan Baş, “ Mahallenin Birlik, Beraberlik Ve Yardımlaşma Yönünü Ön Plana Çıkarmak İçin Böyle Programlar Yaptığını Söyledi.”

"PROGRAMLAR DEVAM EDECEK"

İftar Programında Bir Araya Gelen Mahalle Gençleri Çorba, Pide, Salata, Tatlı Ve Hurma Yiyerek İftarlarını Açtılar. İftar Programı Sonrası Konuşan Serhan Baş "Beş Yıldır Bu Şekilde İftar Programı Düzenliyoruz. Bu Şekilde Mahalle Gençleri Arasında Birlik Ve Beraberlik Duygusu Canlanıyor. Bundan Sonraki Süreçte De Yine Böyle Programlarla Sarıtaş Mahalle Gençliğini Bir Araya Getirmeye Devam Edeceğiz. Küçük Bir Grupla Başladığımız Organizasyonumuz Geldiğimiz Noktada Oldukça Büyümüş Ve Büyümeye Devam Edecektir ”Dedi.

İFTAR YEMEĞİNDEN SONRA BAŞOĞLU DONDURMASI

AKÇAABAT Sarıtaş Mahallesi Gençleri Hanzade Lokantasında Gerçekleştirdikleri Birlik Beraberlik İftar Yemeğinin Ardından Topluca Sahil Parkında Hizmet Veren Tarihi Başoğlu Dondurmasına Gelerek Burada Dondurma Yediler. Tarihi Başoğlu Dondurmanın Kalitesini Bildiklerini Söyleyen Akçaabat Sarıtaş Mahallesi Gençleri Bundan Sonra Yapacak Oldukları Organizasyonlarda Başoğlu Dondurmasını Devamlı Görmek İstediklerini Belirttiler.

a-004.jpg13434970_1204169466280568_2357126676209792791_n.jpgyesyeni-logo-final-030.png

Editör: TE Bilisim