24 Haziran Seçimleri İçin Milyonlar Sandıklara Akın Etti. Cumhurbaşkanlığı Pusulasında Recep Tayyip Erdoğan, Muharrem İnce, Meral Akşener, Temel Karamollaoğlu, Selahattin Demirtaş Ve Doğu Perinçek Oylanırken, Meclis Seçimlerinde Cumhur İttifakı İle AK Parti, MHP, Millet İttifakı Çatısı Altında CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi, İttifaklar Dışında İse HDP, Vatan Partisi Ve Hüda-Par Oylandı. Sandıklar İlk Kez Tüm Yurtta 08.00'de Birlikte Oy Kullanımına Açıldı, 17.00'de De Birlikte Kapandı. Oy Kullanma İşleminin Sona Ermesiyle Oylar Sayılmaya Başlandı. İlk Olarak Cumhurbaşkanlığı Oyları Sayılacak. YSK, Seçim Yasaklarını Kaldırır Kaldırmaz Tüm Detaylar, Veriler Ve Özel Analizler Akçaabatın Sesi’nde Olacak

Sandıklar Kapandı! 24 Haziran Seçimleri Oy Sayım İşlemi Başladı

Milyonlar Sandık Başına Gitti. Cumhurbaşkanı Adayları Ve Milletvekili Adaylarının Oylandığı Seçimde Sandıklar 17.00 İtibarı İle Tüm Yurtta Kapandı. Oy Kullanma İşlemi İlk Kez Tüm İllerde 08.00'de Birlikte Başladı Ve Aynı Anda Tamamlandı.

Sandıkların Kapanmasıyla Türkiye Genelinde Oy Sayım İşlemi Başladı. İlk Olarak Cumhurbaşkanlığı Oyları Sayılacak. Ancak Yüksek Seçim Kurulu'nun Seçim Yasakları 21.00 İtibarı İle Kalkacak. YSK, Duruma Göre Seçim Yasaklarını Daha Erken De Kaldırabiliyor. 24 Haziran Seçimleri Birçok İlkleri İçinde Barındırıyor. Yeni Hükümet Sisteminin İlk Cumhurbaşkanının Oylandığı Seçimde, İlk Kez 600 Vekil Meclis'e Girecek.

YSK'nın Seçim Sonuçları İle İlgili Yasakları Kaldırması İle Birlikte 24 Haziran Seçimlerine İlişkin Tüm Detaylar, Analizler Akçaabatın Sesi’nde Olacak.

670-686.gif123456---kopya-20180624171126.png

Editör: TE Bilisim