17. Sanat Günlerinde Ressam Mehmet Ali Doğan’ı Konuk Etti.

Akçaabat Güzel Sanatlar Lisesi Tarafından Geleneksel Olarak Gerçekleştirilen Sanat Günleri Programının 17.Si Okulun Erol Tuna Sergi Salonunda Düzenlenen Törenle Mehmet Ali Doğan’ın Resim Sergisi İle Açıldı.

1970 Yılında Elazığ’da Doğan Ve 1995 Yılında Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Prof.Dr.Zahit Büyükişleyen Atölyesinden Mezun Olan Ressam Mehmet Ali Doğan,Bugüne Kadar Yurt İçi Ve Yurt Dışında 19 Kişisel Sergisini Açtı.Yurt İçi Yarışmalarında Dört Ödül Alan Sanatçı Özgün Baskı Ve Duvar Resimleri Uygulamalarına Önem Veriyor.

Akçaabat Güzel Sanatlar Lisesinin Davetlisi Olarak Akçaabat’a Gelen Ressam Mehmet Ali Doğan Okulun Erol Tuna Sergi Salonunda Kendi Çalışmalarından Derlediği Resimlerin Yer Aldığı Resim Sergisini Açtı.Akçaabat Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Köse Ve Okul Müdürü Adnan Yıldız’ın Katıldığı Mehmet Ali Doğan Resim Sergisine İlgi Oldukça Fazla Oldu.

Sanatseverlerin Bir Hafta Boyunca Gezebilecek Oldukları Mehmet Ali Doğan Resim Sergisi İlk Günden İtibaren Ziyaretçi Akınına Uğradı.

HABER/FOTO:Hasan Kayra USTAOĞLU

 "MEHMET ALİ DOĞAN" RESİM SERGİSİ AÇILIŞ TÖRENİNE AİT FOTOĞRAFLARI

Akçaabatın Sesi - Köksal Ustaoğlu Facebook Adreslerinden Bakabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim