Sağlıklı Yaşam  İçin Yürüdüler…

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz Ve Beraberindeki Kurum Müdürleri, Her Ayın Hafta Sonunda Düzenli Olarak Gerçekleştirdikleri ‘Sağlıklı Yaşam Yürüyüşüne’ Bu Kez Maçka’nın Pilav Dağı Yavuzyılmaz Tesislerinde Devam Etti.

Yavuzyılmaz Tesislerinden Başlayıp Yazlık Köyü Üzerinden İlçe Merkezine Doğru Patika Yoldan Yürüyen Vali Öz’e Eşi Rukiye Öz, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Turgay Aras, İl Emniyet Müdürü Murat Köksal, Maçka Kaymakamı Alper Balcı, İlçe Belediye Başkanı Koray Koçhan, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Köksal Hamzaoğlu, Trabzon Umut Ve Savaşım Derneği Başkanı Dr. Nimet Baki Ve Dernek Üyeleriyle Birlikte, İl Dernekler Müdürü Salih Seyyar, Basın Ve Halkla İlişkiler Müdürü Salih Özkan, Öğrenciler Ve Çok Sayıda Vatandaş Eşlik Etti.

Yol Üzerinde Köylülerle Karşılaşan Vali Ve Eşi Onlarla Sohbet Etti. Yürüyüş Güzergâhını Çok Beğendiğini İfade Eden Vali Öz, "Oksijeni Ve Yeşili Bol Olan Bu Tür Yerlerde Yürüyüş Yapmak Çok Daha Faydalı Oluyor. Her Ay Düzenli Olarak Yapılan Sağlıklı Yaşam Yürüyüşlerini Yaz Sezonu Nedeniyle İşte Bu Tür Yerlerde Yapmayı Daha Uygun Bulduk. İnsan Sağlığı Açısından Çok Önemli Olan Yürüyüşleri Özellikle Doğa İle İç İçe Olan Yerlerde Herkesin Yapmasını Tavsiye Diyorum” Dedi.

Dr. Nimet Baki “Sağlıklı Yaşam İçin Yürüyüşü Ve Düzenli Spor Aktivitesini Yaşam Tarzı Haline Getirmeliyiz.Yürüdüğümüz Zaman Mutlu Oluyoruz Ve Sağlıklı Oluyoruz. Tek Temennimiz, Tek Hedefimiz Sağlıklı Olmak. Hareketsiz Olan Hayatımıza Biraz Tepki Göstermek Ve Bunu Değiştirmek. Hareketli Olmamızın En Kolayı En Basiti En Ekonomiği Yürümektir ”Dedi.

Yaklaşık 10 Kilometre Boyunca Gerçekleştirilen Yürüyüş Yapılan İkramla Son Buldu.

1 (1)

1 (2)

1 (3)

1 (4)

1 (6)

1 (5)

Editör: TE Bilisim