Bayramlar duygularımızın depreştiği, kardeşliklerin birleştiği, sevginin, saygının yoğunlaştığı ve gönüllerin kucaklaştığı ulvi günlerdir. Maalesef karanlık ve karamsarlığın hakim olduğu şu günlerde ülkemizde eski bayramların güzelliğini ve sıcaklığını yaşayamaz hale geldik. Her geçen günün bir öncekini arattığı, acaba bu gün hangi ilimize acı düştü diye yüreklerin dağlandığı, insanların huzurla sokağa çıkamadığı özgürce yaşayamadığı bu karanlık günlerin biran önce geçmesi, yüzlerin gülmesi, acılı haberlerin gelmemesi en büyük dileğimizdir. İnanıyoruz ki, Türkiye Cumhuriyetinin cefakar ve fedakar vatandaşları bu acılı günleri de atlatacağı günler yakındır.

Artık bayramlarda çocuklarımızın şeker peşinde koştuğu, yaşlılarımızın evlatlarına ve torunlarına hasretle ve muhabbetle kavuştuğu ve cadde ve sokakların da güler yüzün, sevginin, tebessümün ve samimiyetin coştuğu özgür ve demokratik bir Türkiye için tek çare ve çözüm Cumhuriyet Halk Partisidir. Çünkü içinde ve ilkesinde insan huzurunu ve insan onurunu hassasiyetle prensip edinen parti Cumhuriyet Halk Partisidir. Çünkü BEN diyenlerle değil ,BİZ diyenlerle omuz omuza mücadele edip çağdaş ve muasır medeniyet olmak için Türkiye Cumhuriyetini kuran partidir Cumhuriyet Halk Partisi.

Bu vesileyle Ramazan Bayramını kutluyor, huzur, sağlık, mutluluk ve kardeşlik içinde geçmesini diliyor, değerli büyüklerimizin ellerinden öpüyorum.

HALİL İBRAHİM KOCAMAN

CUMHURİYET  HALK PARTİSİ

AKÇAABAT İLÇE GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI

                                                                                       

                                                                                                                          

 

Editör: TE Bilisim