Programına Çağırdı, Söz Hakkı Tanımadı! Vatandaştan Turgay Güler'e İmamoğlu Tepkisi!

Ekrem İmamoğlu’nun Hükümet Kanalı Ülke TV’de Çıktığı Programın Sunucusu Turgay Güler’e Her Kesimden Tepki Yağdı. AKP’li Sosyal Medya Hesaplarından Dahi Güler’in Program Boyunca İmamoğlu’nu Provoke Ettiği Ve AKP’nin Oyunu Düşürdüğü Yorumları Yapıldı.

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Bir Televizyon Kanalının Canlı Yayınına Katıldı. İmamoğlu'nun, Yaklaşık İki Saat Boyunca Projelerini Anlatmasına Programın Sunucusu Fırsat Vermedi.

Güler, Program Boyunca Sergilediği Agresif Tavırlarıyla Dikkat Çekerken Güler'in "Her Ne Kadar Siz HDP İle İttifakımız Yok Deseniz De Siz Sokakta Yürürken De Size Yöneltilen En Büyük Eleştirilerden Biri Bu. Gördüğümüz, Duyduğumuz, Yaşadığımız, Şahit Olduğumuz, Tanık Olduğumuz Bir Çok Olay Var Ki HDP İle Açık İttifaktasınız. HDP İstanbul, Ankara Ve İzmir Gibi Büyük Şehirlerde Niçin Aday Çıkarmadı Sizce?" Sorusu Programda Tansiyonu Yükseltti. Soruyu Yanıtlarken ‘Beka Sorunu’ Söylemine Değinen İmamoğlu, Yazdığımı Okuyorum Diyerek Binali Yıldırım’ın Sözlerini Tekrar Etti Ve Bu Tartışmada Binali Yıldırım İle Aynı Düşünüyoruz İfadesini Kullandı.

Urgay Güler Ayrıca, İstanbul’daki Metro Projesi Sırasında Yaptığı Hesaplamanın Ardından Da Ekrem İmamoğlu’na, ‘Kusura Bakmayın’ Dedi.

“İKNA OLMAK ZORUNDA DEĞİLSİNİZ SADECE POLEMİK ÜRETİLMESİN”

Ekrem İmamoğlu, Programa, “İkna Olmak Zorunda Değilsiniz Sadece Burada Polemik Üretilmesin, Sadece Burada Saygın Bir Ortam Olsun. Bana Bazen Derler Gideceğim Yerden ‘Soruları Göndermemize Gerek Var Mı?’ Ben De Tam Tersine O Benim Motivasyonumu Köreltiyor. Niye? Benim Hayatımla İlgili Talip Olduğum Görevimle İlgili Bir Eksiğim Yok Ki. Ya Da Şu Da Olabilir Yeterli Bir Bilgim Yoktur. Danışmanlarımla Konuşmam Gerekir Size Daha Yeterli Bilgi Vereyim Diye. O Bakımdan Lütfen Kendinize Rezerv Koymayın…” Sözleriyle Başladı.

“54 DAKİKA HDP’Yİ KONUŞTU, İMAMOĞLU’NA SÖZ VERMEDİ”

Buna Karşın Turgay Güler, İmamoğlu’nu Seyircilerine “CHP, HDP, İYİ Parti İttifakının CHP’li İstanbul Başkan Adayı” Olarak Tanıttı. “HDP İle Bir İttifakınız Var” Dedi. Güler, Bu İfadeleri Reddeden İmamoğlu’na, “Her Ne Kadar Siz HDP İle İttifakımız Yok Deseniz De HDP İle Açık İttifaktasınız” Dedi. Program 54 Dakika Boyunca, Güler’in Bu İfadeleri Tekrarlaması Ve Terör Örgütü Liderlerinin Videolarını Göstermesiyle Geçti.

“AJANS MI YAZDI? - HAYIR BİNALİ YILDIRIM’IN SÖZLERİ”

Sık Sık Sözü Kesilen İmamoğlu, İstanbul’un Sorunları Yerine 50 Dakika Boyunca HDP Ve PKK İle İlgili Sözlerin Sorulmasına Tepki Gösterdi. İmamoğlu Programda El Yazısıyla Yazdığı Beka Sorunun Yerelde Gündeme Gelmemesi Gerektiğini Anlatan Bir Yazı Okudu. Bu Yazıya Turgay Güler, “Ajans Mı Yazdırdı Bu Yazıyı” Dese De İmamoğlu’nun Sözü Sonrasında Konuyu Kapatmak Zorunda Kaldı. İmamoğlu Okuduğu Cümlelerin Binali Yıldırım’a Ait Olduğunu Söyledi.

“HER ŞEYE RAĞMEN TEŞEKKÜR ETTİ AMA SUNUCU DURMADI”

Yayın Boyunca, Kendisini Konuşturmayan Ve Provoke Eden Güler’e Rağmen, Programın Sonunda “Tekrar Sana Teşekkür Ediyorum. Burada Alın Teri Döken Tüm Ekip Arkadaşlarıma Teşekkür Ediyorum. Yayında Emeği Geçen Herkese Teşekkür Ediyorum. Sürçülisan Ettiysek De Bizi Dinleyenlerden Af Ola” Açıklamasını Yaptı. Güler’in Bu Sözlere Rağmen, Kendisi İçin “Bazı Soruları Cevaplamaktan Kaçtı” İfadesini Kullanan Güler’e, “Olmuyor Turgay Beycim. Olmaz. Nezaketle Bitirmeni Tavsiye Ediyorum. Eğer Birine Yaranacaksan, Devam Et. Bitirme Cümlelerini Sükunet İle Dinleyeceğim” İfadesini Kullandı.

Ekrem İmamoğlu’na Konuşma Fırsatı Vermeyen Turgay Güler, Kısa Süreden Sosyal Medyanın Gündemi Oldu. 

turgay.jpgekran-alintisi-673.jpg

a-165.gif

Editör: TE Bilisim