Akçaabat Fk Sebat Takımı,06 Mart 2014 Pazar Günü Deplasmanda Oynadığı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Maçının Ardından Ara Vermeden Akçaabat Söğütlü Tesislerinde 13 Mart 2014 Pazar Günü Saat:14.30’da Akçaabat Fatih Stadında Oynanacak Olduğu Adliyespor Maçının Hazırlıklarına Başladı.

Akçaabat Fk Sebat Teknik Direktörü Ayhan Alemdaroğlu, Yardımcı Antrenör Gökhan Beklemiş Ve Kaleci Antrenörü Kazım Rakıcı Nezaretinde Bugün Yaptırılan Antrenmanda Teknik, Taktik, Isınma Ve Dayanıklılık Ağırlıklı Çalışmalar Gerçekleştirildi. Bugün Yapılan Antrenmanda En Önemli Gelişme Sakatlığı Nedeniyle Uzun Süredir Takımda Yerini Alamayan Akçaabat Fk Sebat’ın Başarılı Kalecisi Ali Karadeniz’in Takımla Birlikte Çalışmalara Başlaması İdi.

Antrenman Sonunda Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Maçını Değerlendiren Akçaabat Fk Sebat Teknik Direktörü Ayhan Alemdaroğlu Şunları Söyledi.

“Takıma 3 Gün Önce Yardımcı Antrenör Arkadaşımla Birlikte Geldik. Tabi Bunlar Mazeret Değil Kahramanmaraş büyükşehir Belediyespor Maçında Düşündüklerimizi Biranda Sahaya Yansıtamadık. Sevindirici Yanımız Rakibimize Maç Boyunca Bir Tane Pozisyon Vermedik, Sadece 25-30 Metreden Duran Toptan Bir Gol Yedik Ama Ona Rağmen İki Tane Bizim Yüzde Yüzlük Gol Pozisyonumuz Vardı. Sonuçta Gol Pozisyonuna Girdiğinizde Atmanız Lazım Herkes Skora Bakıyor. Yalnız Bizim Sezon Başında Belirlediğimiz Bir Hedefimiz Var Buda Şampiyonluktu. Şu Durumda Şampiyonluğa Biraz Uzaktayız, Fakat Bu Süreçte Play Off Ve Önümüzdeki Müsabakalarda Maçlarımızı Oynayıp Kazanmamız Lazım. İnşallah Play Off Oluşumunun İçerisinde Oluruz. “Açıklamasında bulundu.

IMG_5873

IMG_5895

IMG_5899

IMG_5904 IMG_5906

Editör: TE Bilisim