FİRMA TANITIMI

Onduline Avrasya selülo-mineral esaslı çatı ve cephe kaplama levhaları üretiminde dünya lideri olan ve 80’i aşkın ülkede faal olan Fransız Onduline Group’un  Türkiye’deki iştirakidir. Türkiye’de 1976 yılından beri üretim yapan Onduline Avrasya,  1994 yılında Onduline Group bünyesine katılmıştır. Orta Doğu ve Kafkaslar da dahil olmak üzere 25 ülkede faaliyet göstermektedir.

Onduline Avrasya üretim tesisleri Sapanca’da 120.000 metrekarelik bir alan üzerinde kurulu olup, bu birimlerde çatı - cephe kaplama levhası ONDULINE HR, kiremit altı su yalıtım levhası ISOLINE , 1998 yılından bu yana su yalıtım membranı BITULINE ve 2005 yılından itibaren de bitüm esaslı kiremit ONDUVILLA üretilmektedir. Onduline Avrasya yıllık 20 milyon metrekareye varan çatı kaplama alanı ile pazar lideridir.

Onduline Zigana, Anadolu’nun kalbine güç katmaya geliyor.

Onduline Avrasya’nın yeni nesil levha gamına eklediği Onduline Zigana, dayanıklı yapısı ve sahip olduğu mükemmel su geçirimsizliğiyle her türlü iklim şartlarında gücünü fazlasıyla hissettiriyor.

Sağlamlığının yanı sıra, küflenmiyor, kesinlikle paslanmıyor ve esnek yapısı sayesinde çatlamıyor. UV ışınlarına karşı da dayanıklı olan bu ürün, atmosferdeki kimyasal ve biyolojik maddelerden etkilenmiyor.

Dünya üzerindeki en hafif çatı kaplama malzemelerinden biri olan Onduline Zigana, çatı konstrüksiyonunuza metrekarede yalnızca 4 kilogram yük vererek, binanın deprem güvenliğini artırıyor. Levhaların alt ve üst kenarlarında bulunan şeritler sayesinde çatınıza kolayca uygulanabiliyor. Bakım gerektirmeyen kusursuz bir sistem olarak tasarlanan Onduline Avrasya’nın yeni levhası, hem zamandan hem de bütçeden tasarruf etmenizi sağlıyor.

Onduline Avrasya’nın Sapanca’daki üretim tesislerinde, Türk mühendisler tarafından %100 yerli olarak, ileri teknoloji ve çevrecilik ilkesiyle üretilen Onduline Zigana, en zorlu hava şartlarında dahi sağlamlığından ödün vermiyor.

Üzerlerinde soğuk baskı ile “Onduline” yazılarak üretilen Onduline Zigana levhaları, taklit veya benzerlerinden bir bakışta ayırt edilebiliyor.

Yapısı gereği sahip olduğu “1 oluk – 1 adım” prensibi levhaların çatıya uygulanmasını hızlandırırken, uygulama ekiplerinin hareket kabiliyetini de en üst seviyeye çıkarıyor.

Çatı ve cephe kaplaması olarak uzun yıllar boyunca güvenle kullanabileceğiniz bu ürün, istendiğinde ısı yalıtımına da olanak sağlıyor. Onduline Zigana, müşterilerine zengin aksesuar yelpazesiyle eksiksiz bir sistem olarak Onduline Avrasya garantisiyle sunuluyor.

kayseri-muhendisler-sit.gifonduline-zigana-resim.gifyozgat-cagri-ins.gifzigana-gorsel001.gif

 

Editör: TE Bilisim