Akçaabat’ın Sevilen Büyüklerinden Merhum Fikret Kazancıoğlu Adına, Ölümünün 2.Yılında Oğlu Mehmet Kazancıoğlu Tarafından Pirali Köfte Salonunda İftar Yemeği Verildi.

Merhum Fikret Kazancıoğlu Adına Verilen İftar Yemeğine Başta, Kardeşleri, Temel Kazancıoğlu, Metin Kazancıoğlu, Oğlu Mehmet Kazancıoğlu İle Birlikte Çok Sayıda Fikret Kazancıoğlu Sevenleri Katıldı.

Pirali Köfte Salonunda Gerçekleşen İftar Yemeğinde Bir Konuşma Yapan Akçaabat Sebatspor’un Eski Altyapı Antrenörlerinden Orhan Kuruçelik Şunları Söyledi.

“Merhum Fikret Abimiz Bizim Babamızdı, Abimizdi, Her şeyimizdi. Kendisi Akçaabat’ı, Sebatspor’u Ve Özellikle Gençleri Çok Severdi. Sürekli Gençlere Nasihatte Bulunurdu. Sebatspor Onun Ayrılmaz Bir Parçasıydı. Sebatspor İle Yatar Sebatspor İle Kalkardı. Kendisi Vefat Etmeden Önce Yine Ramazan İftarlarında Bizleri Bir Araya Toplar İftar Yemekleri Verirdi. Şimdi O Geleneğini Oğlu Mehmet Kazancıoğlu Gerçekleştiriyor. Kendisi Aramızdan Ayrılalı 2 Yıl Olmasına Rağmen Hala İçimizdeymiş Her An Karşımızda Her An Tekrar Bizleri Bir Araya Toplayacakmış Gibi Hissediyorum. Âmâ Maalesef Allah Onu Çok Sevdi Ve Aramızdan Aldı. Tekrar Fikret Abimize Allahtan Rahmet Kederli Ailesine Başsağlığı Diliyorum. Dedi.

Kazancıoğlu Yönetim Kurulu Üyeleri Temel Kazancıoğlu İle Metin Kazancıoğlu Yemekte Duygulu Anlar Yaşadıklarını Belirterek Yemeğe Katılanlara Tek Tek Teşekkür Ettiler.

Yemek Sonrasında Merhum Fikret Kazancıoğlu’nun Ruhuna Dua Edilerek 2.Ölüm Yıldönümü Münasebetiyle Ruhuna Verilen İftar Yemeği Sona Ermiş Oldu.

IMG_3316

IMG_3319

IMG_3325

IMG_3329

IMG_3339

IMG_3341

IMG_3361

IMG_3364

IMG_3382

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim