Çevre Komisyonu Başkanı Ak Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Trabzon’un Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 100. Yıl Dönümünü Kutladı.

Çevre Komisyonu Başkanı, Ak Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, 24 Şubat Trabzon’un Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 100. Yıl Dönümü Nedeniyle Bir Kutlama Mesajı Yayınladı.

Çevre Komisyonu Başkanı, Ak Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta Mesajında Şu Sözlere Yer Verdi: “ Trabzon’umuzun Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 100. Yıldönümünü Sevinç Ve Coşkuyla Kutlamanın Mutluluğunu Yaşıyoruz. Vatanına Bağlılığını Ve Bu Topraklar Üzerinde Dalgalanan Ay Yıldızlı Bayrağın Her Şeyin Üstünde Olduğunu Vermiş Oldukları Onurlu Mücadele İle Göstermiş Olan Trabzon’un Her Karışını O Günkü Kadar Kutsal Biliyoruz. Bu Topraklar İçin Türk Milletinin Ve Trabzonlu Hemşerilerimin Bağımsız Yaşama Tutkusu Ve Varlığını Sürdürmek İçin Yaptığı Onurlu Mücadelenin Neticesinde Özgürlük Denilen Nimete Kavuşması Pek Kolay Olmamıştır. Trabzon’da Bu Dönemlerde İşgal Altında Kalarak Bu Acı Günleri Farklı Bir Boyutuyla Yaşamıştır. Ancak Kurtuluş Sürecinde Trabzon Halkı Topyekûn Kahramanlık Göstermiştir. Tarih Trabzon'da Adeta Yokluğun Ve Yoksulluğun Biçare Bıraktığı Bir Zamanda Yapılan Bu Kutlu Mücadelenin Parlak Bir Sayfasına Şahit Olmuştur. Tarihi Kanlarıyla Yazan O Mukaddes İnsanların Hürriyet Şerbetini Yudumlaması Her Şeyin Üstündedir. 

Tarihi İyi Bilmemiz Ve Kuşaklara İyi Aktarmamız Gerekiyor. Tarihi İyi Anlamazsak O Zor Günleri De Bilemeyiz. Bugün De Bu Coğrafyayı Benzer Senaryoları Uygulanmaya Çalışılıyor. Ordumuz Afrin’de Ülkemize Yönelen Tehditleri Bertaraf Etmek Ve Ülkemizin Bütünlüğünü Korumak Adına Kahramanca Mücadele Vermektedir. Bu Da Bizim Meşru Bir Hakkımız. Bizlerin De Burada Bir Ve Beraber Olarak Yolumuza Devam Etmemiz Gerekiyor. Biz Bu Birlik Ve Beraberliğimizi Sürdürdüğümüz Müddetçe Tüm Sorunların Üstesinden Geliriz.

Bu Duygu Ve Düşüncelerle Trabzon’umuzun Düşman İşgalinden Kurtuluşunu En İyi Dileklerimle Kutluyor, "Kurtuluş Yolunda Canlarını Feda Eden Şehitlerimize Allahtan Rahmet Diliyorum. Onca Sıkıntıya Göğüs Gerip Bizlere Bugünleri Bırakan Gazilerimizi Minnetle Anarak Trabzonlu Hemşerilerimize Selam Ve Saygılarımı Sunuyorum."

670-186.gif123456---kopya-20180223125456.png

Editör: TE Bilisim